Istaknuta ličnost u Srbiji, Veljko Ražnatović, nadaleko je poznat kao srpski profesionalni boksač. Odrastao u centru pažnje zbog lošeg glasa svojih roditelja, Veljko, sin Željka Ražnatovića Arkana, proslavljenog vođe “Srpske dobrovoljačke garde”, i omiljene folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, bio je predmet velikog interesa medijima. Tijekom života oblikovala ga je slava i kontroverze oko njegovih roditelja, čineći njegovo putovanje spektaklom za javnost.

Tijekom nedavno održanog boksačkog spektakla u banjalučkoj dvorani Obilićevo, Veljko Ražnatović slavio je u finalu nokautiravši Pjotra Budžiševskog. Dok je Veljka izvodio, njegova supruga Bogdana bila je jedini izvor podrške iz publike, dok je majka Ceca pratila utakmicu na daljinu i podijelila snimljeni video na Instagramu. Sa svojim besprijekornim smislom za modu, Bogdana je bez imalo truda dobila brojne komplimente na svoj elegantan način odijevanja. Ukrašena u zadivljujućoj crnoj haljini koja je isticala njezina gola ramena, svoj je komplet naglasila upečatljivom ogrlicom elegantno obješenom oko vrata. Čak i u užurbanoj dvorani, bez problema je držala korak s vremenom i entuzijastično bodrila svog supruga, unatoč svom radosnom stanju.

Nakon što je ostvario svoj 16. trijumf u profesionalnoj boksačkoj areni, Ražnatović je izrazio uvjerenje da je od prvog zvuka gonga imao potpunu kontrolu nad mečom, ne ostavljajući suparniku nikakvu priliku za borbu. Njegova nepokolebljiva odlučnost da ostvari pobjedu uvijek je prisutna, ali na natjecanju u Banjoj Luci posjeduje neviđenu motivaciju, znajući da neuspjeh jednostavno nije opcija pred izvanrednom publikom. Sam događaj bio je autentičan spektakl, a Ražnatović se založio za reprizu meča u Banjoj Luci, te je obećao da će i ovoga puta uložiti maksimalan trud. Pobjeda Veljka Ražnatovića dirnula je mnoge u srca, posebno kada je izrazio želju da je posveti svom pokojnom “bratu” Žarku Ećimu.

Veljko je prije dvije godine izgubio svog dragog prijatelja Žarka u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srcu Banje Luke. Unatoč hrabrim naporima liječnika da mu spase život tijekom 20 dana, Žarko je podlegao ozljedama i nije se mogao oporaviti. Nakon velikog gubitka, Veljko i Anastasija Ražnatović su se rečima od srca oprostili od svog dragog prijatelja, što je Veljko objavio na svom profilu. U srdačnoj poruci Veljko šalje posljednji pozdrav svom voljenom mlađem bratu. S neizmjernom ljubavlju u srcu izražava najdublju naklonost, ističući da brat zauzima najviše mjesto u njegovom pogledu. Veljko priželjkuje Božju intervenciju, nadajući se da će se vrata raja širom otvoriti da dočekaju njegovog brata, priznajući ga kao najbolju osobu koju je ikada upoznao. Veza između braće je neraskidiva, a Veljkova ljubav prema bratu nema granica.

Žarko Ećim, potomak Ljubana Ećija, koji je bio na funkciji zamjenika načelnika Centra državne bezbjednosti Republike Srpske, sa Veljkom i Anastasijom veže životnu vezu. Njihovo prijateljstvo produbilo se tijekom Veljkova boravka u Banjoj Luci, gdje se školovao i uspješno završio studij na Fakultetu primijenjenih i pravnih znanosti. Ceci, Veljkova majka, strastvena je navijačica svog sina, čak iu sportu koji je izabrao, gdje se često suočava s fizičkim kontaktom. Mnogi su se pitali kako može podnijeti da ga gleda kako podnosi takve udarce.

U tom periodu Ceca je izražavala nelagodu kada je vidjela kako neko fizički nasrće na Veljka. No, priznala je da je i počinitelj mlada osoba, naglasivši da je i njih na svijet donijela majka. Tijekom Veljkovih boksačkih mečeva svoju podršku uporno pruža njegova teta Lidija, dok je Anastasija redovito dolazila sve do preseljenja u Sevillu. Veljko je jednom prigodom rekao: “Dosljedno dosljedan. Teta se bez greške bavi molitvom dok se ja natječem, a moja sestra samouvjereno tvrdi: ‘Nisam to sumnjala’.’ Oni posjeduju duboko razumijevanje mog putovanja, priznajući da je to put koji trebam slijediti.” Veljko je nadalje otkrio namjeru da svoje boksačke vještine nastavi brusiti do 33. godine.