Aleksandar Saša Popović, renomirani srpski glazbenik i harmonikaš, osnivač je benda Slatki greh, a ujedno je i direktor producentske kuće “Grand”. Rođen je 24. travnja 1954. u Novom Sadu, a od 1996. živi i radi u Beogradu. Godine 1997. stupio je u brak s folk pjevačicom Suzanom Jovanović, a zajedno su 1999. dočekali i kćer Aleksandru. Popović je svim srcem prigrlio Suzaninu ljubav. sina Danijela iz njezinog prethodnog braka kao svog. Popovićev neosporan uspjeh u glazbenoj industriji očituje se kroz podršku i promociju brojnih talentiranih pjevača i pjevačica. Osim toga, ugostio je razne poznate ličnosti u svojoj emisiji. Iako valja priznati da je nekada Popović najavljivao da se više neće pojavljivati ​​na pozornici kao srpski voditelj, taj je trenutak sada daleko sjećanje.

 

Kada je riječ o estradi, Saša Popović, direktor Granda, slovi za jednog od najuspješnijih pojedinaca u toj branši. Poznato je da je osnivač Granda, iako poznat po suradnji s brojnim javnim osobama, posebno strog kada je riječ o menadžerskim obavezama. Ljubinka Buba Dobrosavljev, koja je svojevremeno vodila Zvezde Granda, često se zaboravlja, jer je 2011. izbačena iz konkurencije.

Tijekom završne večeri u beogradskoj Areni, priča se, Buba je doživio nekoliko kikseva. Zbog toga je cijenjeni direktor Granda Saša Popović donio odluku da je smijeni i vjeruje Vladi Stanojeviću kao jednoj od istaknutih osoba u Grandu. Nakon te sezone, Zvezdu Granda je vodio popularni dvojac Milan Mitrović i Ana Sević.

Prema izvoru upućenom u tadašnju produkciju, ne samo da je više puta koristila riječ “superfinale” u gotovo svakoj rečenici, već je i konstantno griješila. Situacija je dosegla vrhunac kada je greškom pomiješala brojeve kandidata, pa se u bekstejdžu jedan roditelj sukobio s Vladom, pitajući ga zašto je “onoj budali” dopustio mikrofon. Roditelj se zatim žalio Saši Popoviću.

Saša Popović se zahvalio Vladi, odajući priznanje za njegovo blistavo držanje, te ga nazvao svojom neprocjenjivom desnom rukom, za razliku od Bube. “Ako je tako, želim im svu sreću. Sa Sašom Popovićem još nisam razgovarala o budućem angažmanu, a dio je koncepcije emisije da se voditelji mijenjaju svake godine, pa to uopće ne čudi.”, izjavila je Buba, koju odluka Saše Popovića nije zasmetala.