Nenad Manojlović,  je poznati pevač , a javnosti je još poznatiji i kao  polubrat  popularne balkanske pevačice Rade Manojlović. Naime , on priznaje da je stvaranje popularne pesme u današnjoj muzičkoj industriji težak zadatak. Također je podijelio svoja razmišljanja o svom odnosu sa sestrom, kao i ponudio komentar na njeno nedavno izdanje pjesme i najavu albuma.

 

 

Prema rečima Nenada, koji je, kao i Rada, odgajan u okviru “Zvezde Granda”, ovih dana retko gleda emisiju. On to pripisuje nedostatku raspoloživog vremena, kao i opštoj nezainteresovanosti za televizijsku zabavu. Međutim, on zna koga bi izabrao za svog mentora da danas učestvuje na takmičenju.

Dok sam bio takmičar, nikada se nisam zatekao da gledam televiziju, a čak i u emisiji u kojoj sam se pojavljivao, gledao sam samo taj određeni program. Da budem iskren, vjerujem da bi stvari bile manje teške da sam imao mentora koji me vodi. Na takmičenju smo bili odgovorni za sve, od odabira prave pjesme do priprema za naše nastupe. Nije svaki pevač sposoban da odabere pesmu koja mu najviše odgovara, pa bi imati mentora bila velika prednost. Ja lično smatram da bih od Ane Bekute mogao mnogo da naučim i izabrao bih je da mi bude mentor. „Sposobnost žena da pronađu hitove je zaista izuzetna. Svaka numera koju ona proizvede je hit, bez ikakvih promašaja.

 

 

 

Nenad Manojlović je izneo svoja razmišljanja o nedavnom izdanju nove pesme njegove sestre i najavi novog albuma nakon duže pauze u snimanju. “Imao sam priliku da slušam njenu najnoviju pesmu i verujem da se postepeno vraća svojim korenima stvaranja optimističnih pesama koje su u skladu sa njenim muzičkim žanrom. Želim joj puno sreće, iako je teško predvideti ishod. ovog poduhvata. Čak i kada imate apsolutnu sigurnost da je pjesma savršena, njen uspjeh nikada nije zagarantovan. Nadam se da će njena muzika odjeknuti kod slušalaca, i željno očekujem njene buduće projekte. Oduševljena sam što je odlučila da nastavi ponovo njena strast nakon duže pauze. Bilo je davno. Ne sumnjam da će njena nepokolebljiva posvećenost i profesionalnost zablistati u njenom radu”, dodao je Nenad. Očigledno mi je kroz lično iskustvo da balansiranje svih potrebnih komponenti u muzičkoj karijeri može biti prilično izazovno. Mora se naći vremena za probe, nastupe uživo, snimanja, vokalni odmor i pravilnu tehniku ​​pjevanja u studiju.

 

 

 

Nakon nekoliko godina uspješne karijere, čini se da bi sljedeći logičan napredak bio da se dalje dokažete na ovaj način. Jedini aspekt koji izgleda nedostaje je pojavljivanje u filmovima poput mnogih njihovih kolega iz muzičke industrije.