Pavle Dejanić je renomirani vokal koji je prepoznatljiv po naelektrisanom ambijentu koji stvara tokom svojih nastupa. On je zabavljao publiku još kao tinejdžer, nastupajući sa svojim bendom na raznim mjestima, uključujući klubove i privatne događaje. Njegova popularnost je porasla nakon što se takmičio u muzičkim emisijama “X Factor” i “Pinkove zvezde”, što ga je privuklo pažnju šire javnosti. Vokal je odlučio da u celini otkrije nastup javnosti. Primarno pitanje koje muči i naše društvo i našu estradu, posebno među publikom koja ide u bar, je zloupotreba droga.

 

 

Emisija je preplavljena ogromnom količinom korisnika droga, toliko da ju je teško zanemariti. Razumijem da vi, dragi naši gledaoci, možda vjerujete da se i sam bavim drogiranjem zbog prirode svojih nastupa, ali uvjeravam vas, ovo je prvi i jedini put da ću se o tome javno obratiti. Nikada u životu nisam probao bilo koji oblik droge, pa vas molim da mi ne prilazite u toaletu i nudite mi bilo koju. Ja nisam takva osoba. Ja sam vjenčani izvođač koji pije umjereno. Nažalost, droge su preovlađujući problem u ovim okruženjima, koji često zasjenjuju prisustvo alkohola. Pavle priznaje ovaj problem i moli se za korisnike droga, uviđajući da ih njihovi poroci vode opasnim putem.

 

 

 

Dejanić smatra da se uspešna karijera sastoji od tri sastavne komponente: talenta, uspeha i stila života. Jednom je pitao kolegu da li su svjesni da je nemoguće pojesti dva doručka, popiti dvije šoljice kafe ili doživjeti dvije saobraćajne nesreće u jednom danu. Njegov kolega je odgovorio izazovom da to dokaže. Dejanić tvrdi da ako životni stil pojedinca ne balansira njegov talenat i uspeh, onda je i jedno i drugo na kraju besmisleno. Drugim riječima, bez zdravog načina života talenat i uspjeh ne predstavljaju mnogo, jer tri pehara moraju biti u harmoniji da bi se postigao pravi uspjeh.