Miloš Biković postao je otac sina po imenu Vasilije pre dva dana, a već sutra će proslaviti svoj 36. rođendan. Na društvenim mrežama, Biković je podelio crtež para s detetom uz objavu da je postao tata, a Nikola Đuričko mu je čestitao rečima: “Dobro došao u klub Čalea!” Iako je godinama bio povezivan sa mnogim glumicama, srce ovog glumca osvojila je Ivana Malić, manekenka poreklom iz Crne Gore i diplomirana pravnica. Par se nedavno verio, a Ivana se retko eksponira na društvenim mrežama, pa se o njoj malo zna.

Miloševi roditelji su se razveli kada je imao šest meseci, a otac mu je preminuo 2006. godine. Ima starijeg brata Mihajla koji je zamonašen i iguman manastira Jovanje. Miloš je pohađao Četrnaestu beogradsku gimnaziju, išao je u školu glume kod Neše Nenadovića, a završio je Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića. Postao je asistent glume na istom fakultetu 2012. godine.

Nakon uloge u ruskom filmu “Sunčica”, koji je režirao Nikita Mihalkov, Biković je stekao veliku popularnost u Rusiji. Danas je jedan od najpoznatijih glumaca u toj zemlji, a prema spekulacijama, zarađuje značajne honorare, oko 2.900 evra po danu snimanja serije i oko 4.350 evra po danu snimanja igranog filma.

Njegov najnoviji ruski film, “Sluga”, u kojem tumači glavnu ulogu, trenutno se prikazuje u bioskopima i govori se da ruši rekorde gledanosti. Izgleda da Bikoviću sve ide od ruke u ovom periodu!Danas je jedan od najpoznatijih glumaca u Rusiji, a prema spekulacijama, zarađuje značajne sume novca po danu snimanja serija i filmova. Trenutno je u bioskopima film “Sluga” u kojem igra glavnu ulogu, a priča se da postiže izuzetnu gledanost.