Priya je postala izuzetno popularna u regionu nakon što je više puta uspešno spakovala najveće koncertne prostore, ostavljajući sve zapanjene svojim izuzetnim dostignućima. Ono što je svima privuklo pažnju je upadljiva sličnost između sina Aleksandre Prijović i njegovog ujaka Viktora, do te mere da bi ih lako mogli zameniti blizancima.

Duže vreme Aleksandar Živojinović, potomak Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, ostao je van očiju javnosti, a par je povremeno delio poglede svog deteta, a namerno mu skrivao lice od pogleda. No, sve se to promijenilo tokom Prijovićevog naelektriziranog koncerta u prestižnoj sarajevskoj Zetri, jer je iznenadila publiku izvodeći malog Aleksandra na binu. Gledaoci su toplo prihvatili ovaj trenutak, obasipajući ga ogromnim entuzijazmom. Iako je dječak djelovao pomalo zbunjeno i uplašeno, hrabro je stajao uz majku tokom cijelog iskustva. Majka preslatkog plavokosog dječaka imala je izraz neizmjernog ponosa i sreće dok joj je bojažljivo prilazio.

Neosporno je da će u budućnosti sigurno osjećati neizmjeran osjećaj ponosa i pripadnosti bliskoj zajednici svoje majke. Dok su svi obasipali komplimente zbog upečatljivog izgleda Prijinog sina, teško je bilo ne primetiti da mali Živojinović nimalo ne liči ni na Aleksandru ni na Filipa. Viktor Živojinović je u nedavnoj objavi na svom Instagram nalogu podelio intrigantnu fotografiju koja ističe izuzetnu sličnost između njegovog nećaka Aleksandra i rođenog brata.

Unatoč primjetnoj razlici u njihovoj težini, zapanjujuće je kako se atributi lica ove dvije osobe, poput oblika lica, usana, nosa, očiju, pa čak i boje kose, praktično ne razlikuju. Sličnost između Aleksandra i njegovog ujaka je neosporna, ne ostavljajući sumnju da dele neverovatnu sličnost. Budući da je on jedini Priyin unuk, zauzima značajan i cijenjen položaj u srcima svih rođaka.