Ljubavna veza Jelene Karleuše, popularne i svima dobro poznate srpske pjevačice, i Duška Tošića, profesionalnog nogometaša a sada već aktivnog menadžera, tema je posljednjih mjeseci o kojoj mediji neprestano bruje. U nedavnom intervjuu za medije, Karleuša je Tošića nazvala “odlukom vrijednom žaljenja”, što je izazvalo buru u javnosti. Lokalna zajednica ostala je zadubljena u njihov odnos nekoliko dana.

Nepopustljiva odlučnost nogometaša da pjevačici zakomplicira život na sve moguće načine više je puta naglašena. U brzom odgovoru, Duško je citirao Ivu Andrića. Ipak, Karleuša se nije dala nadmašiti i na Instagramu izjavila da su joj tabloidi važniji od rodbine. Nakon toga situacija je doživjela potpuni mir. Jelena je otkrila da je njihova veza bila burna, ali je opovrgla sve tvrdnje o skorom razvodu, potvrdivši da i dalje žive zajedno. Što se tiče Duška, čini se da se potpuno povukao iz javnosti.

U iznenađujućem obratu događaja, nogometaš, poznat po minimalnoj samopromociji na Instagramu, neočekivano je na platformi objavio video u kojem pokazuje svoje kulinarsko umijeće dok priprema hamburgere na užurbanim ulicama. Trenutačno smješten u Turskoj, neustrašivo je preuzeo ulogu pomoćnika majstora roštilja, udubivši se u proces kuhanja.

Gledatelje je ovaj neočekivani video ugodno iznenadio i oduševio jer je otkrio da je Duško blizak i prizeman, kao i svi drugi. Po raznim društvenim mrežama počela su se širiti nagađanja da je Duško Tošić u prikrivenoj ljubavnoj vezi s pjevačicom Inom Gardijan. Uzevši stvar u svoje ruke, Jelena Karleuša se iz prve ruke pozabavila ovim optužbama, koje je potom demantovala. Potom se otvoreno pozabavila razvodom, temom koja je već nekoliko mjeseci pod lupom javnosti, otkrivši hoće li ona i bivši nogometaš zadržati zajednički život. Nakon što se bura stišala, mlada pjevačica odlučila je otkriti detalje svoje veze s nogometnim menadžerom i zajedničkog pothvata koji je doveo do njihovog snimanja. U dvorani MTS-a imala je priliku prisustvovati koncertu svog suputnika i kolege umjetnika Peđe Jovanovića, gdje je u intervjuu za Kurir otvoreno govorila o raznim intrigantnim temama, osvojivši publiku. Ina se nije mogla upustiti u razgovor o nečemu što je lišeno istine. Očigledna neistinitost situacije ostavila ju je zbunjenom i zatečenom vlastitom upletenošću u priču.

Razmišljajući o rođendanskoj zabavi koja se održala prije dvije godine, zatekla se kako razmišlja o smislu svog postojanja. U tom trenutku introspekcije Ina se prisjetila nevjerojatnog čina podrške koju je JK pokazala na raznim platformama društvenih medija. Izjava Ine Gadrijan zaključuje kako iskazivanje zahvalnosti Jeleni Karleuši nije uvjet; jedina potreba je da o meni govorite povoljno. Gadrijan se s Karleušom poznaje od 2016. kada je sudjelovala na obilježavanju desetljetne veze Jelene i Duška.

BONUS TEKST : Duško Tošić je kao mladi nogometaš pokazao zapaženu statistiku na kojoj su mu mnogi zavidjeli

Tošićev boravak u Crvenoj zvezdi uvelike je poboljšao njegov status, ali prilike su bile rijetke za 27-godišnjaka. Srećom, Gençlerbirliği, turski klub, pružio mu je priliku. 7. srpnja 2012. Tošić se službeno pridružio Gençlerbirliğiju i ostao s njima tri godine, skupivši impresivna 94 nastupa. Tijekom svog mandata u Gencerbirligi, Tošić je doživio izvanredno trogodišnje razdoblje u kojem je dao značajan doprinos svojoj momčadi, stekavši priznanje kao jedan od najboljih igrača lige. Impresivna statistika koju je prikupio u to vrijeme pokazuje Tošićevu iznimnu vještinu, jer je igrajući na poziciji lijevog beka/stopera postigao 2 gola i upisao 13 asistencija.

Tošić je uspješno proveo tri godine u Gençlerbirliğiju prije nego što je prešao u Besiktas, gdje je napredovao i dosegao vrhunac svoje karijere. Upoznat s ligom i njezinim klubovima, Tošić je neprimjetno prošao tranziciju bez potrebe za prilagodbom, zadržavši svoju iznimnu izvedbu. Tošićevo vrijeme u Bešiktašu obilježeno je uzastopnim pobjedama u prvenstvu Superlige u sezonama 2015./2016. i 2016./2017. Dodatno, zapažen je nastup u osmini finala Lige prvaka dok je nosio dres Bešiktaša, čime je dodatno učvrstio svoj uspjeh s momčadi.