Nataša Pavlović je prije izvjsenog vremena privukla veliku pozornost javnosti iskrenim otkrićem o svojim osobnim navikama koje je otvoreno podijelila na društvenim mrežama. Kao predana majka svoja dva sina, Olega i Jana, svoj je neizmjerni ponos izrazila na doista osebujan način, a u razigranom videu snimljenom u njenom automobilu, uživala je u žvakanju žvakaće gume i zabavljala se šarenim balonima, izazivajući i svoj osjećaj dječje radosti.

Ova objava, zajedno s nastavkom videa, izazvala je mješavinu znatiželje i zabrinutosti među gledateljima. Nekadašnja uspješna manekenka, sada karizmatična voditeljica, otkrila je svoj tajni afinitet prema divnom uživanju u slatkim žvakaćim gumama, uz blistav osmijeh. Došlo je do primjetne razine zaprepaštenja i javnog negodovanja kao odgovor na ovo otkriće, jer je bilo u suprotnosti s tipično strogim propisima i smjernicama koje se nameću modelima i pojedincima unutar modne industrije.

Ovi režimi prehrane obično uključuju isključivanje šećera, nezdravih masti i ugljikohidrata, a žvakaća guma je zabranjena namirnica zbog sadržaja šećera i potencijala debljanja. Sam čin konzumiranja šećera nakon kojeg slijedi žvakanje pokreće signal u želucu, varajući ga da povjeruje da je pojeden svježi obrok, što pak potiče proizvodnju želučane kiseline i stvara želju za još jednim obrokom. Nakon što je krenula u manekensku karijeru i postala majka dvojice sinova, Nataša Pavlović je, kako se priča, novootkrivenu strast razvila prema kuhanju i bavljenju kulinarstvom sa svojom djecom.

Pretpostavka je da ta posebna navika nije bila prisutna prije gore navedenih životnih promjena. Nataša spremno priznaje da za svoju djecu nerijetko izrađuje palačinke i razne slastice u krugu njihovog doma. Osim toga, s ljubavlju im dopušta da organiziraju društvena okupljanja i proslave kod kuće. Voditeljica je iskrena o svom načinu života, a kako je i sama naglasila, prepoznaje da pretjerano konzumiranje žvakaćih guma šteti zdravlju. Međutim, to ostaje ponašanje kojeg se ne može osloboditi.

BIOGRAFIJA:

  • Nataša Pavlović, ranije poznata kao Nataša Stojčević, poznata je srpska manekenka i voditeljica. Rođena 2. svibnja 1975. u Zagrebu, kasnije se sa 16 godina preselila u Beograd. Nakon završetka studija turizma, Nataša je započela uspješnu karijeru u modelingu u svojoj zemlji i inozemstvu. Također, radila je kao modna koreografkinja u prestižnoj modnoj agenciji Selekt. Tijekom svoje karijere Nataša je vodila nekoliko popularnih emisija među kojima su “Da se čujemo”, “Telekviz”, “Veseli telefoni”, “Plesom do snova”, “Hrabri ljudi”, “Show of Dreams” i “Fantastična emisija”.

 

  • Nataša je 2010. godine donijela odluku da odbije ponudu da se pridruži voditeljskom timu reality showa Farma zbog uloge njenog supruga kao glavnog producenta. No, 2016. godine postigla je veliki uspjeh kao voditeljica vlastite emisije “Praktična žena” koja se prikazuje na TV Prva. U ovoj emisiji Nataša dijeli vrijedne savjete temeljene na osobnom iskustvu i prima niz zanimljivih gostiju. Zanimljiv uspjeh “Praktične žene” daleko je nadmašio Natašina početna očekivanja.

 

  • Glumac Marko Živić njezin je suprug postao 2001. godine, a njihov brak trajao je četiri godine. Unatoč razvodu, zadržali su prijateljski odnos. Televizijski producent Predrag Pavlović Baki ušao je u njezin život 2006. godine, već tada uvjeren da će je jednog dana oženiti. Njihovo vjenčanje održalo se 12. prosinca 2008. Tri godine kasnije na svijet su poželjeli sina Olega. Vrijedi napomenuti da je Predrag, kao i Nataša, ranije bio u braku. Tijekom snimanja jedne emisije u siječnju 2017. Nataša je otkrila da je u drugom emotivnom stanju.