Pop zvezda Nataša Bekvalac duhovito otkriva da joj starija ćerka postavlja brojne izazove. Ipak, ona na njih gleda kao na divne borbe. Hana Ikodinović, koja će Natašin izuzetan talenat i slavu naslediti iz prethodne veze sa bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem, trenutno plovi burnim vodama adolescencije. Ovaj prelazni period obilježen je porastom nivoa hormona, sklonošću da se prkosi roditeljskom nadzoru i čestim sukobima mišljenja. Faze kroz koje prolaze tinejdžeri uobičajeno su iskustvo za roditelje i često se doživljavaju kao normalan dio roditeljstva.

Međutim, za samohranu majku koja je i pjevačica, ovi izazovi mogu biti još intenzivniji. Najstarija ćerka Nataše Bekvalac jako liči na nju i fizičkim osobinama i manirima, što je prilično upadljivo. Međutim, poznata pop ikona zaigrano poriče bilo kakve tvrdnje o sličnosti između njih dvoje. S druge strane, Natašini roditelji se živo sjećaju njenih “divljih godina” i služe kao najpouzdaniji izvor informacija o njenoj prošlosti. Sada se Nataša na malo izmenjen način suočava sa posledicama svojih prošlih postupaka.

Uprkos opštoj prijatnosti njene situacije, Nataša, kao i svaki odani roditelj, gaji snažnu čežnju da život njenog deteta bude ispunjen ničim osim krajnje izvrsnosti, posebno prilagođene njegovim jedinstvenim strastima i težnjama. Iako joj tačan put do toga može izmicati, njena nepokolebljiva odlučnost da ostvari ovaj cilj ostaje nepokolebljiva. Izjava pjevačice otkriva da Hana trenutno uživa u društvu svojih dragih prijatelja, uživajući u radostima njihovog druženja.

Sasvim je jasno iz najnovije fotografije koju je podijelila na svom Instagram profilu da ona svim srcem ulaže značajan dio svoje energije i naklonosti u njegovanje i njegovanje ovih dragih prijateljstava. Najstarija ćerka Nataše Bekvalac pokazala je svoje zadivljujuće kvalitete iznenadivši prijateljicu Ivu buketom cveća i srdačnom porukom.