Nataša Bekvalac, poznata i kao novosadska Barbika, održava svoju izuzetnu liniju i mladolik izgled u petoj deceniji života zahvaljujući posvećenosti treningu i prilagođenoj ishrani.Njen režim ishrane i vežbanja sastoji se od pažljivo planiranih obroka i redovnog vežbanja. Nataša je svesna da više ne može da se oslanja samo na genetiku, već se trudi da održi balans između unosa hrane, hidratacije i fizičke aktivnosti. Održavanje vrhunske forme postalo je njen prioritet.

U borbi sa viškom kilograma, Nataša je preduzela konkretne korake, izbacujući određene namirnice iz svoje ishrane. Pored toga, posvetila se redovnom vežbanju i fizičkoj aktivnosti kako bi postigla svoje ciljeve. Rezultati su bili impresivni, uspela je da izgubi čak 10 kilograma za mesec dana.

Njen jelovnik uključuje raznovrsnu hranu, s naglaskom na svežem povrću, nemasnom mesu i orašastim plodovima. Takođe, ograničava unos šećera i gaziranih pića, birajući umesto toga zdravije alternative poput meda ili integralnih keksa ako oseti potrebu za slatkim.

Važno je istaći da Nataša pridaje važnost redosledu konzumiranja namirnica, pa je njena ishrana organizovana tako da nekoliko dana jede raznovrsnu hranu, a sedmog dana dozvoljava sebi nešto iz “zabranjene liste” namirnica poput testenine, krompira i pirinča.

Njena posvećenost zdravom načinu života i fizičkoj kondiciji često služi kao inspiracija njenim obožavaocima i pokazuje da se uz disciplinu i pravilno vođenje brige o sebi može održavati zdrav i fit izgled i u petoj deceniji života.Njen primer pokazuje da je redovna fizička aktivnost i uravnotežena ishrana ključ za održavanje vitalnosti i zdravlja, čak i u zrelijim godinama života. Nataša Bekvalac inspiriše mnoge svojim angažmanom i posvećenošću održavanju svog zdravlja i izgleda.