Nadimak “Barbika” postao je sinonim za proslavljenu novosadsku pjevačicu Natašu Bekvalac, a taj joj nadimak itekako priliči! Iznenađujuće, na ulasku u peto desetljeće, prema brojnim obožavateljima, izgleda zanosnije nego ikad. I još jednom je uspjela nadmašiti sva očekivanja! Svojom najnovijom frizurom bez napora naglašava svoju već blistavu ljepotu i neospornu ženstvenost.

Frizerka je dala intrigantan komentar koji joj je privukao pažnju. Rekao je da je vaš karakter poboljšan fokusom vaše pažnje. Njezini obožavatelji žestoko se ne slažu s njezinom bezbrižnom tvrdnjom da umire jer je gladna, a opet i ima višak kilograma. Tijekom svoje karijere dosljedno je održavala zdravu tjelesnu građu, što je uistinu zadivljujuće, posebno tijekom njezinih očaravajućih nastupa.

U dobi od 43 godine, koje strategije koristi da održi impresivan pobjednički niz? Godine predanog treniranja i pažljivo prilagođene prehrane dovele su do isklesanih i zategnutih mišića, kao i do mladolikog izgleda koji se može postići. Neosporno je da imam potpunu kontrolu nad svojim odabirom prehrane i rutinom vježbanja. Iako sam možda nekoć svoju tjelesnu građu pripisivao isključivo genetici, okolnosti su se od tada promijenile. Sada se pridržavam pomno osmišljenog dnevnog režima koji diktira moje obroke, unos vode i fizičku aktivnost. Najvažnije mi je održavanje optimalne kondicije, a čak i desetodnevna pauza od vježbanja daje primjetne posljedice”, otkrila je pjevačica u intervjuu za Kurir TV.

Izbacivanjem određenih namirnica iz prehrane uspješno je skinula i do 10 kilograma u mjesec dana. Jednom je Nataša otkrila svoju metodu za skidanje neželjenih kilograma u kratkom roku. To je postigla odbacivanjem raznih namirnica poput peciva, krumpira, soje, graha, zelenih mahuna, tjestenine, graška, riže, grickalica, slatkiša i sokova. Konzumaciju voća ograničila je isključivo na nedjelje. Osim toga, na jelovnik uvrštava i meso.

Nije bilo ograničenja u vrsti mesa koje sam smjela konzumirati, sve dok sam izbjegavala pretjeranu masnoću. Jaja i mliječni proizvodi također su bili dio moje prehrane, iako sam pazila da ne pretjerujem u siru i feta siru. Svježe povrće, kao što su kupus, zelena salata, krastavac, cvjetača, brokula, luk i rajčica, zajedno s orašastim plodovima, bile su u neograničenim količinama. Uz to, održavao sam dnevni unos od dvije i pol litre vode. Prema Natašinim riječima, od iznimne je važnosti redoslijed konzumiranja hrane. Objasnila je svoj jedinstveni pristup prehrani, koji je uključivao uživanje u raznovrsnoj hrani tijekom tjedna, uključujući salate i meso. No, sedmog dana si je dopustila da uživa u namirnicama s “liste zabranjenih” poput tjestenine, krumpira i riže, ali je u potpunosti izbjegla slatkiše. Ako je ikad poželjela slastice, želju za slatkim zadovoljila je žlicom meda ili zdravim keksom. Taj bi se ciklus potom ponavljao, počevši od početka i nastavljajući dok ne postigne željene rezultate.

Natašin otac je bivši nogometaš i nogometni trener Dragoljub Bekvarak, a majka Mila je domaćica. Ima osmogodišnju sestru Draganu i petogodišnju sestru Kristinu, koja je poznata modna dizajnerica. Odrastala je i uz sestre od tete Tanju i Jelenu Mrkić. Natasha se 1998. godine na odmoru zaljubila u crnogorskog biznismena Lolu Rakovicha. Otišla je od kuće i počela živjeti s njim u Podgorici. Otac De La Gulub uvjerio ju je da se vrati u rodni grad, a pjevačica je kasnije shvatila da to nije učinila iz ljubavi, već iz bunta prema strogim roditeljima. Od tada je svaka njezina veza dobila medijsku pozornost.