Kad god se pojavljivala, beba Natalie Jackson iz Sjeverne Dakote uvijek je privlačila pozornost svojim jedinstvenim madežem. Ovo prepoznatljivo obilježje, crni madež koji obuhvaća gornji lijevi dio njezina lica, priskrbilo joj je ljupki nadimak “maska ​​superheroja” od njezinih brižnih roditelja.

Po rođenju Natali je pokazivala izvrsno zdravlje, s izuzetkom upadljivog madeža na licu koji je njezina majka Lesi zamijenila za višak masnoće. Trenutak kada je njezin prvi plač dopro do mojih ušiju bio je uistinu nesvakidašnji. Nakon carskog reza, medicinska sestra ju je nježno podigla u naručje i tada sam primijetio istaknutu tamnu mrlju na lijevoj strani njezina lica. Unatoč tome, ostala je nedvojbeno lijepa, ali nisam mogla a da se ne brinem da je mrlja posljedica nečega što sam radila tijekom trudnoće, jer je izgledalo kao madež. Temeljitim pregledom liječnici su utvrdili da je trag na njezinoj koži zapravo madež. Lesi otvoreno priznaje da su ona i njezin suprug Andrej u početku osjećali paniku. No, nakon što su ih stručnjaci uvjerili da je Natali dobro i da normalno diše, došli su do spoznaje da nema razloga za uzbunu.

Naposljetku je donesena odluka da to ostane netaknuto, s nadom da će pojedinci prihvatiti njezin pravi identitet, a ne da je osuđuju samo na temelju njezina izgleda. Lesi je izrazio bojazan da će je ljudi, dok je drži u naručju, očarana njome, doživljavati samo na temelju njezine mladosti, a ne cijeniti prekrasnu osobnost koju će nedvojbeno imati jednog dana. Nakon prvog susreta između starije braće i sestara, Eliota i Devina, i njihove tek predstavljene sestre, entuzijastični obožavatelji dinamičnog dvojca Batmana i Robina odmah su joj dali jedinstveni nadimak. Lesi se rado prisjeća: “Jedna od njih pitala je za ukras na licu, na što sam odgovorila da funkcionira kao njezina maska ​​superheroja.” Obavijestio sam ih da svojim utjecajem ima potencijal postići bilo što.

Kako bi bili sigurni da madež ne predstavlja prijetnju Natalienom vidu ili povećava rizik od raka kože, Jacksonovi su marljivo tražili konzultacije s više stručnjaka. Nakon što su potvrdili da je madež dobroćudan, donijeli su svjesnu odluku da ga ostave nedirnutim. Dok se njihova primarna briga vrtila oko potencijalne okrutnosti od strane drugih zbog njezine jedinstvenosti, Jacksonovi čvrsto vjeruju da će nesalomljivi duh njihove kćeri poslužiti kao vodeća sila, pomažući joj da prevlada čak i najizazovnije prepreke koje život može postaviti.

Lesi je izrazila da, iako razumijemo izazove s kojima se može suočiti, njezina mladost zahtijeva snagu i otpornost u suočavanju sa svime što joj život može staviti na put. Trenutno su pojedinci koji su imali zadovoljstvo susresti Natali očarani njezinom divnom naravi i punim obrazima. Zbog njezina mladolikog izgleda nedvojbeno postoji posebnost, iako nipošto negativna. Svim srcem se slažemo s osjećajima koje su drugi izrazili u vezi s iznimnom prirodom njezine mladosti i njezine neporecive ljepote. Prema riječima liječnika, madež na njezinom licu nastavit će rasti uz nju, osiguravajući da će uvijek zauzimati značajan dio njezinih crta lica. Kako djevojčica navršava 5 godina, živahna mladolikost koja ju je nekoć definirala osjetno je nestala, uzrokujući značajnu promjenu njezina tena iz tamnije u svjetliju nijansu. Prema Noviživot.net, ona se čini lijepom za sve one koji su čestiti.