Dragana Mirković sinoć je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji i oduševila publiku svojom pojavom i spontanošću. Pevačica je govorila o svojoj karijeri dugoj četrdeset godina, ali i o detaljima humanitarne turneje koja je nedavno počela.Nastao muk u studiju kod Amidžića: Dragana Mirković otkrila tajnu staru 30 godina

“Četrdeset godina karijere. Ja računam decembar 1983. Moja prva ploča je izašla u maju 1984. Zato sam htela da koncert u Areni bude u decembru, ali ne grešimo ni sada”, rekla je Dragana.

“Nisam sigurna koliko sam pesama snimila do sada. Moram priznati da znam sve melodije, ali kad su tekstovi u pitanju, znate, ponekad omanem i tu nema dalje…”, dodala je pevačica.

“Ja slušam neku drugu muziku, ali nisam tip koji sedi kod kuće i sluša Draganu Mirković. Odrasla sam uz izvornu muziku zahvaljujući svom dedi, a obožavala sam Elvisa Prislija iz filma ‘Briljantin’. Volela sam nešto sasvim drugo”, poručila je Mirković.

Nakon spontanog razgovora, Ognjen Amidžić je pustio insert iz filma “Slatko od snova” iz 1994. godine, što je bila prilika za pravi izazov za Draganu Mirković. Naime, voditelj je spremio bubnjeve koje je trebalo da zasvira Dragana, kao što je to uradila pre trideset godina u filmu, kada je malo ko poverovao da zaista zna svirati bubnjeve.

“Bili smo na tim dugim turnejama, bilo nam je dosadno u putu i pitala sam bubnjara da malo nešto probam. On me je naučio i onda sam ja u delu pesme ‘100 ću čuda učiniti’ tako uskakala i svirala”, ispričala je Dragana Mirković, otkrivajući dugo čuvanu tajnu, nakon čega je pokazala svoje zavidno umeće.