Veljko je u djetinjstvu doživio gubitak oca, pa je njegova majka Ceca Ražnatović preuzela odgovornost za odgoj njega i Anastasije. Ceca se neumorno borila da imaju sve što im je potrebno, pa i više od toga. Tijekom odrastanja, Veljko je bio itekako svjestan žrtava koje je podnijela njegova majka, što ga je navelo da učini sve što je u njegovoj moći da zaštiti njihovu obitelj. S druge strane, Ceca mu je strogo zabranila da se miješa u bilo kakve njene sukobe.

Obitelj Ražnatović, poznata po velikom ugledu u našem narodu, često se nađe u središtu rasprava kako anonimnih pojedinaca, tako i javnih osoba. Jedna od osoba koja uporno izaziva kontroverze je Jelena Karleuša, koja je ponovno izrazila svoje negativne osjećaje prema Ceci. No, Veljko Ražnatović oglasio se na Instagramu kako bi se izravno obračunao s Jelenom i svima koji se odluče vrijeđati njegovu obitelj.

Ako naiđete na problem s Veljkom, preporučuje se da mu se obratite izravno, kao što je navedeno u njegovoj objavi. Ako nemate trenutni pristup njegovim podacima za kontakt, to sugerira da vaš odnos s njim možda nije dovoljno blizak da bi opravdao bilo kakve brige ili sporove. Unatoč Cecinoj nepokolebljivoj odlučnosti da zaštiti svoju sestru i majku, Veljku nikada nije dopustila da se miješa u njezine sukobe s drugima. Slijedom toga, suzdržao se od odgovora na uvredljive komentare upućene njegovoj obitelji.

U želji da se zaštiti od negativnosti i negativnih komentara, Veljko je odlučio da se sa suprugom Bogdanom preseli u Titel. Trenutno se marljivo posvećuje pripremama za nadolazeću utakmicu. „Moj trenutni boravak u Titelu je isključivo usmeren na pripreme za predstojeća takmičenja. Međutim, kada se te pripreme završe, oprostiću se od grada i vratiću se u svoje selo. Više me neće pogledati. Veljko je kroz život uvijek gajio duboku želju da ima dva sina. Stoga je neočekivani, ali radosni dolazak trećeg djeteta divan dodatak našoj obitelji. U ovom trenutku Veljko izražava nadu da će dobiti ćerku, nakon rođenja dva sina. Ove osjećaje Veljko je nedavno prenio u srdačnoj izjavi.