Velika tuga je zavladala u domu poznatog glumca Milorada Miki Damjanovića. Jutros je na svom Instagram profilu otkrio da je preminuo njegov otac, oprostivši se emotivnim rečima. “Otišao je moj divni tata. Neka te anđeli čuvaju, kao što si ti ceo život čuvao nas. Voleću te, zauvek”, napisao je Miki uz zajedničku fotografiju iz srećnih dana.Prva dama mu je velika podrška: Poznati glumac i najbolji drug Tamare Vučić doživeo porodičnu tragediju

Brojne kolege i prijatelji izražavaju saučešće, a podršku u ovim teškim trenucima pružila mu je i dugogodišnja prijateljica, prva dama Srbije, Tamara Vučić. “Dragi Miki, želim ti nesalomivu snagu, tebi i tvojoj porodici, kako biste mogli zauvek da čuvate uspomenu na svog divnog oca, supruga, dedu. Iskreno saučešće”, napisala je Tamara u komentaru ispod objave.

Glumac je bio veoma vezan za oca. Ranije je za Gloriju ispričao da su mu roditelji bili najveća podrška kada se preselio iz Priboja u Beograd na studije. Očigledno je da Miki Damjanović svaku priliku koristi da poseti svoj rodni kraj, što potvrđuju i objave na njegovom Instagram profilu.