Godine 2000. Goga Sekulić kreće na svoj glazbeni put osvojivši regionalnu publiku izlaskom debi albuma. Među pjesmama na ovom albumu, ‘Ljubavnica’ se pojavila kao hit koji se ističe i nastavlja odjekivati ​​među posjetiteljima klubova i dan danas. Od tada Goga Sekulić doživljava značajnu transformaciju kao umjetnica.

Nedavno je osvanula njezina fotografija iz mlađih godina na kojoj bi većini bila neprepoznatljiva i postala popularna na raznim društvenim mrežama. Goga je uvijek bila transparentna oko estetskih operacija, a jednom prilikom je otvoreno priznala da je potpuno transformirala svoj izgled. Tijekom gostovanja u ‘AmiG showu’ Goga je iskreno ispričala svoju odluku da se podvrgne određenim estetskim zahvatima. Iako je to bilo nepotrebno, osjećala se prisiljenom povećati svoje grudi, jer njezine prijateljice nisu imale istu veličinu. Ovo se dogodilo prije deset godina. Goga je također spomenula da se odlučila za injekcije hijaluronske kiseline i botoksa, ali je pojasnila da su to samo privremene mjere. Ako njezin režim fitnessa ne bi dao željene rezultate, razmišljala je o liposukciji kako bi izgubila 10 kilograma.

“Da, istina je da sam bila podvrgnuta operativnom zahvatu. Unatoč činjenici da sam nedavno rodila, razmišljala sam o podizanju i zatezanju grudi. Nažalost, zbog male veličine mog djeteta to jednostavno nije bilo izvedivo podvrgnuti se takvoj operaciji u tom trenutku. Kao što svaki roditelj zna, djeca vole da ih se drži, grli i nosi. Međutim, ubrzo sam počela osjećati nesnosne bolove u leđima kao posljedicu mojih velikih grudi. Tada sam potražila stručnost dr. Milivojevića, koji me je u konačnici i operirao. Nevjerojatno sam zadovoljna i zahvalna na svemu što je učinio, jer je nesumnjivo jedan od najboljih kirurga u našoj branši”, izjavila je pjevačica.

Goga Sekulić, kao što smo već spomenuli, podvrgla se zahvatu zamjene implantata u grudima. Odluku da se podvrgne ovoj operaciji potaknulo je Gogino iskustvo s bolovima u leđima, kako je ranije ispričala. Goga je ispričala kako je nakon rođenja djeteta osjetila nelagodu u leđima te se odlučila podvrgnuti smanjenju grudi i zamjeni silikona kako bi ublažila bol. Objasnila je da je odlučila da se zahvat obavi u ovo vrijeme kada je vrijeme hladnije. Uz početnu transformaciju dogodila se i naknadna promjena, i to na području frizura. Goga Sekulić već više od deset godina ponosno krasi svoju dugu kosu boje meda po kojoj je lako prepoznatljiva.

Frizura Goge Sekulić kroz cijelu je karijeru zadržala moderan izgled zahvaljujući njegovanoj kosi i savršeno usklađenim bojama. U potrebi za privremenom promjenom za fotografiranje, Goga Sekulić odlučila je osvježiti frizuru, što je rezultiralo dramatičnom transformacijom. Točnije, pjevačica je podijelila fotografiju na Instagramu na kojoj prikazuje svoju kosu svezanu u dvije jednostavno elegantne punđe, dok je također nosila živopisnu plavu boju kose koja podsjeća na njezine rane dane karijere. Pjevačičina promjena u plavu kosu oduševila je obožavatelje iz više razloga; Prvo, jer je i ranije imala isti izgled na početku karijere, za koji mnogi smatraju da je besprijekorno nadopunjuje, a drugo, jer joj daje zamjetno mladolik izgled.