Veza Petra Strugara i Nine Nešković uistinu je lijepa pojava koja je glumačkom paru posljednjih mjeseci donijela neizmjerno veselje. Veza između glumca i glumice u traileru je nevjerojatno jaka i naizgled neraskidiva jer je izgrađena na temeljima dugogodišnjeg prijateljstva, a ne ljubavi na prvi pogled, kako su primijetili njihovi kolege i prijatelji.

Petrovo emotivno putovanje obilježeno je nizom nesretnih događaja. Nakon prvog razvoda, odlučio je da se neće ponovno ženiti. Ipak, on je također dobio dijete sa svojom drugom partnericom, što je činjenica koja je s vremenom postala poznata javnosti. Budući da je otac dva sina, proslavljeni crnogorski glumac navodno ima želju da u narednim godinama dobije kćer. Kakva će biti Ninina budućnost i hoće li glumac ostvariti svoje težnje tek će se utvrditi. Međutim, ono što je neporecivo jest njegovo trenutno stanje neizmjerne sreće, života uz Ninu i njegovog postupnog uspona na ljestvici uspjeha u glumačkoj karijeri.

Petar Strugar pronalazi neizmjernu sreću i energiju u vezi s Ninom Nešković, otvoreno priznajući da mu boravak s njom donosi jedinstven i nenaporan osjećaj vitalnosti. I on i Nina daju prioritet svojim društvenim životima, shvaćajući vitalnu ulogu koju prijatelji igraju u njihovoj općoj dobrobiti. Vidljivo je to i njihovim pratiteljima na Instagramu, koji ih nerijetko svjedoče kako uživaju u društvu društvanceta u noćnim izlascima, bilo da su zajedno ili pojedinačno. Bez njihovog kruga prijatelja, njihova sposobnost funkcioniranja bila bi uvelike ugrožena. Slike i videi sadrže sve ono što osvaja “Instagrammere” i potiče ih na ostavljanje širokog spektra komentara.

U trenutku kada Ninina fotografija i poruka od prije dva dana osvane na njenom Insta storyju, svi se okupljaju u zajedničkom slavlju. Glumica je svoje obožavatelje oduševila podijelivši fotografiju svoje kume koja je, kako se doznaje, nedavno na svijet poželjela djevojčicu. Fotografiju na kojoj je uz svoju kumu Nina je naslovila i time najavila dolazak Đurđe, cijenjene carice. Rođen 1988. godine na Cetinju, Petar Strugar djetinjstvo je proveo u Bečićima kod Budve.

Njegov otac, ugostitelj i odbojkaški trener, i majka, računovođa, rastali su se kad je imao samo četiri godine. Tijekom odrastanja i Petar i njegov brat trenirali su odbojku, a Petar je igrao na poziciji dizača. Petar je još kao dječak počeo raditi tijekom sezone kako bi zaradio vlastiti novac. Bavio se raznim poslovima, poput rada u očevom restoranu iu trgovačkom centru, kako bi si priuštio željene stvari. Nakon završene srednje škole Petar je odlučio da se bavi glumom i upisao je Akademiju dramskih umjetnosti na Cetinju. No, nakon dvije godine prelazi na Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu zbog uloge u filmu “Montevideo”. Pod vodstvom profesora Dragana Petrovića Peleta, Petar je uspješno završio studij i diplomirao na FDU.

Svoj prvijenac na filmskom platnu 2011. godine Petar Strugar preuzeo je glavnu ulogu u filmu “Montevideo, Bog te video!” u režiji Dragana Bjelogrlića. U ovom filmu utjelovio je Blagoja Mošu Marjanovića, nogometaša BSK-a, dok je Miloša Bikovića utjelovio Aleksandra Tirnanića Tirketa. Ovaj je film postigao golem uspjeh kako u komercijalnoj tako iu kritici, primivši brojne domaće i inozemne nagrade. Korištenjem neiskorištenih snimaka nastala je istoimena televizijska serija koja je premijerno prikazana na Radio-televiziji Srbije (RTS) u veljači 2012. Iste godine Petar se pojavio i u seriji “Budva na penu od mora” redatelja Milana Karadžića i Stevan Koprivica i Đorđe Milosavljević u ulozi Mirovića. Nakon toga, od kraja decembra 2012. na RTS-u se emitovala druga sezona “Montevidea” pod nazivom “Na putu za Montevideo”. Petar je i ovoga puta utjelovio lik Moše Marjanovića.