Dragan Kojić Keba već je desetljećima utjecajna osoba u sferi zabavne glazbe. Započevši svoj put kao ambiciozni pjevač u Loznici, imao je sreću da postavi temelje za uspješnu profesionalnu glazbenu putanju. Godine 2020. dostigao je zenit svoje profesije dodijelivši mu cijenjenu Nagradu za životno djelo, visoko cijenjeno priznanje koje se dodjeljuje cijenjenim izvođačima koji su dali značajan doprinos kulturnom tkivu Srbije. Po uzoru na svog oca, Nataša Kojić nastavila je svoju strast prema glazbi i uspješno završila školovanje na cijenjenoj Muzičkoj akademiji u Srbiji. Nakon toga, započela je novo poglavlje u svojoj karijeri odvaživši se u živahni grad Los Angeles u Sjedinjenim Državama kako bi nastavila svoje umjetničko putovanje i jurila za svojim cijenjenim “američkim snom”. Za razliku od njega, njegov sin Igor krčio je svoj put u nogometu, iako ga javnost uglavnom prepoznaje kao bivšeg supruga poznate pjevačice Severine.

Prije odlaska u Beograd, Olja i Dragan Kojić Keba sa sinom Igorom krenuli su u posjetu kćerkici Nataši, koja već duže vrijeme boravi u Americi. Opće je poznata njihova neraskidiva obiteljska veza, pa im se na ovom putovanju pridružio i Igor, koji sa svojom sestrom povezuje duboku vezu. Nažalost, neposredno prije njihovog odlaska dogodila se nesretna nezgoda koja je poremetila inače radosno vrijeme koje su proveli zajedno, njegujući svaki dragocjeni trenutak.

Naime, Nataša je otkrila kako njezini roditelji nisu uspjeli stići na let zbog čega su malo pokvarili raspoloženje. Unatoč tome, odmah su se složili vratiti se, vrativši sjaj svojim izrazima lica dok su željno iščekivali daljnje drage trenutke sa svojom obitelji. Uspostavivši cvatuću glazbenu karijeru u Srbiji i ostvarivši izuzetan trijumf izdavanjem dva popularna singla, Keba, izdanak Dragana Kojića, iskazao je golemu hrabrost preselivši se u Kaliforniju.

U tom novom okruženju krenula je na svoj obrazovni put na Sveučilištu Berklee, cijelo vrijeme marljivo njegujući svoje glazbene težnje. Nakon završetka studija, Nataša je odlučila ostati u Americi, gdje trenutno živi i bavi se svojim profesionalnim radom. Njezino dugotrajno odsustvo iz Srbije prvenstveno se pripisuje tekućim administrativnim procedurama koje iziskuju njezino strpljivo iščekivanje.