Mediji u regionu bili su preplavljeni obiljem vijesti oko zanosne mlade djevojke porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Njena izvanredna ljepota plijenila je pažnju svjetske javnosti, izazivajući opću fascinaciju. Naime, ova zagonetna ljepotica već je uspjela zainteresirati bezbroj renomiranih manekenskih agencija i renomiranih brendova, koji se svi takmiče za njenu reprezentaciju.

Slično, unutar naših granica, postoji zagonetni mladić iz Srbije koji je sebi zauzeo istaknuto mesto u modnoj industriji, a njegov uspon ostaje zadivljujuća enigma za one u našem regionu. Aleksi Gavrilović, poznat kao Apolon u modnom svetu, potiče iz očaravajućeg grada Novog Sada i već dugi niz godina pleni modne entuzijaste i svetske medije kao najprivlačniji Srbin. Uprkos sticanju diplome pravnika, ovaj tridesetogodišnji dinamo, Aleksa, trenutno se ne bavi advokaturom.

Reklama koja krasi web stranicu nesumnjivo plijeni pažnju, mame korisnike da podlegnu neodoljivoj želji da kliknu. Ipak, ključno je imati na umu da su ove pomno izrađene reklame strateški dizajnirane da budu utjecajne, primoravajući korisnike da poduzmu određenu radnju, bilo da se radi o kupovini ili pretplati na uslugu. Od najveće je važnosti biti oprezan i temeljito procijeniti autentičnost prijedloga prije donošenja bilo kakve odluke ili preduzimanja bilo kakvih koraka.

U iskrenom razgovoru s jednim lokalnim medijem, otkrio je da samo mali dio muškaraca koji potječu iz našeg regiona razmišlja o tome da se upusti u manekensko putovanje, prvenstveno zbog duboko ukorijenjenih društvenih predrasuda i predrasuda koje prevladavaju u našoj zajednici. Aleksa je iznio zapažanje koje baca svjetlo na preovlađujuću zabludu među pojedincima u našoj zemlji o sferi muške mode.