Anica Lazić, poznatija kao partnerka glumca Lazara Ristovskog, danas ima mnogo razloga za slavlje! Nakon što su Lazar i ona proslavili njegov 71. rođendan 26. oktobra uz njenu emotivnu poruku, danas je njen divan dan u centru pažnje.Najveća radost! Anica Lazić podelila srećne vesti, prva čestitala majka, a Lazar...

Prva čestitka povodom rođendana stigla joj je od ponosne majke, Ankice, koja je u komentaru izrazila ljubav prema njoj s rečima: “Volim te, milo moje”. I dok je Anica već ranije iskazala svoje čestitke Ristovskom na najlepši mogući način, javna čestitka od strane glumca možda izostaje, ali pretpostavljamo da Anicu čeka poseban poklon od partnera koji trenutno možda ne želi da ističe svoj privatni život.

Za ovu posebnu priliku, Lazićeva se odlučila obući svetlucavu haljinu koja savršeno ističe njen elegantan stas. Nema sumnje da će ovakav odabir garderobe dodatno doprineti svečanom ozračju.

Podsećamo, Anica Lazić i Lazar Ristovski naišli su na različite reakcije javnosti kada su potvrdili svoju emotivnu vezu. Kritičari se često osvrću na razliku u godinama između njih dvoje, s obzirom na to da glumac ima 71 godinu, dok njegova izabranica uskoro puni 32 godine.

Iako do sada ni jedno od njih nije javno komentarisalo svoju vezu, Anica je odlučila staviti tačku na negativne komentare koji se bave različitostima u godinama. Bez obzira na to, ljubiteljima su otkrili svoj svet ljubavi putem Aničinih objava na društvenim mrežama. Ona je podelila nekoliko privatnih poruka koje su joj stizale tokom ovih dana, pruživši uvid u drugu stranu priče. Ove poruke svedoče o podršci i istinskoj ljubavi koja prevazilazi predrasude o godinama u ljubavnom odnosu.