Branimir Nestorović, doktor koji je postao poznat tokom pandemije korona virusa, iznenadio je javnost rezultatima na poslednjim vanrednim izborima. Preliminarni rezultati parlamentarnih izbora pokazuju da je njegova lista “Mi – glas iz naroda” osvojila više od pet odsto glasova.Misteriozna supruga Branimira Nestorovića: Tri decenije su u braku, njihov odnos remeti ogroman problem

Doktor je ponovo privukao pažnju javnosti, a time su porasle i radoznalost i interesovanje za njegov privatni život. Poznato je da je Nestorović u srećnom braku već više od trideset godina i da ima ćerku Minu. Ipak, njegova supruga retko se pojavljuje u javnosti, čime dodatno intrigira javnost.

Iako su tri decenije prošle od njihovog venčanja, doktor Nestorović i njegova supruga nemaju nijednu zajedničku fotografiju koja je dospele do javnosti. Supruga Branimira Nestorovića izbegava svetlost reflektora, a razlog za to leži u neprijatnosti koju oseća zbog popularnosti koju je njen suprug stekao javnim nastupima.

Unatoč dugogodišnjem braku, doktor se jednom požalio na izazov koji ima sa suprugom. “Žena je prestala da izlazi sa mnom. Kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, tu je puno ljudi, zaustavljamo se, prave selfije…”, izjavio je doktor jednom prilikom.

Doktor se jednom požalio na problem koji ima sa suprugom, ističući: “Žena je prestala da izlazi sa mnom. Kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, to bude puno ljudi, zaustavljamo se, tu su selfiji…” Ovaj neobičan aspekt njihovog odnosa privukao je dodatnu pažnju javnosti, stvarajući dodatni sloj misterije oko privatnog života ovog medicinskog stručnjaka.