Porodica Mitrović postala je centar pažnje u Srbiji i izazvala značajno interesovanje javnosti. Željko Mitrović, posebno, isplivao je kao jedan od najrenomiranijih preduzetnika u zemlji. Istovremeno, njegova porodica je postala veoma istaknuta, posebno njegova kćerka Kristina, koja je prošle godine doživjela buran period u vezi s ukrajinskim milijarderom Ilyom Riskinom.

 

Opšte je poznato da oba roditelja gaje ogroman ponos na svoje voljeno dijete, koje je postiglo izuzetne podvige na svom profesionalnom putu. Nedavno je Sandra javnosti predstavila svoj prvi cjelovečernji film pod nazivom “Komedija na tri sprata”. Odziv gledalaca bio je izuzetno pozitivan, jer su svim srcem prihvatili film. Štaviše, Sandrin rediteljski talenat bio je globalno priznat, posebno u Sjedinjenim Državama, gdje je dodatno usavršavala svoje vještine iza kamere. Sandra je poznata po svojim brojnim dostignućima, koja su dobila značajna priznanja i dobro dokumentovana.

 

Međutim, kada je u pitanju njen privatni život, ona ga radije drži u tajnosti, slično kao zmija koja skriva rep. I pored svog javnog karaktera, najstarija ćerka Željka Mitrovića svoj unutrašnji emotivni svet skriva od znatiželjnih očiju javnosti. Da li je pronašla ljubav ili je trenutno u romantičnoj vezi ostaje fascinantna enigma. Ipak, ono što je evidentno je njen nepokolebljivi entuzijazam za otkrivanje novih mjesta i njen široki društveni krug koji radosno slavi i aplaudira njenim zapaženim postignućima.

 

Emocije koje ona i njeni pratioci doživljavaju su uzvraćene i autentične. Najuvjerljiviji dokaz za to može se uočiti na fotografiji koja bilježi nježni trenutak kada Sandra nežno drži novorođenče u svom zagrljaju. Beba je slučajno potomak njenih intimnih poznanika, što potvrđuje i natpis uz sliku. Nakon dugog perioda iščekivanja, beba Loris konačno je ušla u živote ekstatičnih roditelja, koji mu trenutno posvećuju svoju nepodijeljenu brigu i naklonost.