Porodica Đoković u proteklih nekoliko mjeseci prolazi kroz period ispunjen raznim izazovima i preokretima, koji su u velikoj mjeri proistekli iz intenzivne kontrole i pritiska oko učešća Novaka Đokovića na svjetskim teniskim turnirima. Ipak, uprkos ovim poteškoćama, Novak je uspeo da učvrsti svoju poziciju veoma cenjene i uticajne ličnosti u svetu tenisa.

 

Nadalje, u svom haosu, njegov brat Đorđe i njegova supruga Saška radosno su primili novog člana u svoju porodicu, kojem su se svim srcem posvetili brizi. Uprkos izvještajima u medijima koji upućuju na sukobe i nesuglasice unutar porodice Đoković, niz dirljivih fotografija na kojima su oni sretni zajedno kruži raznim platformama društvenih mreža, efektivno raspršujući svaku predstavu o neprijateljstvu ili zlovolji među njima. Međutim, njihova srca ostaju povezana sa svojim voljenima, koji su slučajno u neposrednoj blizini.

 

Uprkos tome što su okruženi neodoljivom privlačnošću Mikonosa i njegovom raskošnošću, oni ostaju nepokolebljivo posvećeni pomnom praćenju uzbudljivog meča nikog drugog do Đoletovog cenjenog brata i sestre, legendarnog Novaka Đokovića. Kao rezultat toga, imali smo sreću da vidimo iskrenu posvećenost Saške, koja Novaka gorljivo podržava i entuzijastično bodri. Srpski teniski as je u polufinalu slavnog Vimbldona bez muke trijumfovao nad Janikom Sinerom.

Štaviše, nakon izuzetne Novakove pobede, Saška je podelila fotografiju koja je brzo postala viralna, na kojoj je Novakovo lice, uz natpis „Kad Saška Đoletova prevuče kartu“. Saška je u zaigranoj maniri dodala da kada je jedna kartica blokirana, strpljivo čeka da joj Nole pošalje drugu. Ova izjava naglašava Saškino neosporno prihvatanje u porodici Đoković, dajući joj slobodu da učestvuje u bezbrižnim šalama o kartama.