Pevačica Neda Ukraden provodi većinu svog vremena sa svojom ćerkom Jelenom i unucima. Često ističe koliko joj naslednica znači, a na njen rođendan joj je poslala emotivnu poruku punu ljubavi. “Najlepša moja ružo, mamina srećo, radosti i ponosu moj! Srećan ti rođendan, mila moja Jeco, da mi budeš zdrava i vesela još dugo, dugo! Ljubi te tvoja majka Neda,” napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj su ona i Jelena sa buketom crvenih ruža.

Nedina uspešna muzička karijera obeležava njen javni život, ali malo ko zna mnogo o njenom privatnom životu. Naime, poznato je da je Neda imala romansu sa Sašom Popovićem, a nakon 33 godine odlučila je da otkrije detalje o njihovoj vezi.

Ona je priznala da je raskinula vezu sa Popovićem jer se tokom njihove romanse udvarao drugim ženama, zbog čega se često osećala usamljeno. Popović je imao potrebu da flertuje sa devojkama, a kao estradni umetnik, često je bio okružen njima.

“Naša veza sa Sašom je započela slučajno, naši putevi su se u jednom trenutku spojili, a zatim razišli. Imala sam o njemu loše mišljenje jer je uvek bio okružen ženama i misicama, a kada sam prvi put htela da prekinem vezu, Saša je stigao iz Novog Sada do Sarajeva za samo četiri sata,” ispričala je Neda.

Pričala je kako je Saša probudio jednu cvećarku u noći, pokupovao sve orhideje koje je imala, a zatim došao do njenog stana i pitao je voli li ga. “Pokušala sam da se našalim i rekla sam mu da je mogao da me pita telefonom, umesto što troši novac na gorivo i cveće. Stajali smo na vratima kao dve budale,” prisetila se Neda.

Iako je Saša ostao u Sarajevu te noći, Neda kaže da su razlike između njih bile previše očigledne, kako u mentalitetu, tako i u karakteru i navikama. Na kraju, uprkos romantičnim gestovima, odlučila je da raskine zbog tih neusklađenih aspekata njihovih ličnosti.

BONUS TEKST

Neda Ukraden je poznata srpska pevačica, rođena 16. avgusta 1950. godine u Imotskom, u bivšoj Jugoslaviji, danas Hrvatska. Neda je jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu, sa bogatom muzičkom karijerom koja traje više od četiri decenije.

Od ranog detinjstva Neda je pokazivala interesovanje za muziku. U mladosti se preselila u Sarajevo, gde je započela svoju muzičku karijeru. Studirala je pravo na Pravnom fakultetu u Sarajevu, ali je njena strast prema muzici brzo prevagnula i odlučila se za karijeru pevačice. Njen glas, harizma i scenski nastup ubrzo su je učinili popularnom na prostoru bivše Jugoslavije.

Tokom karijere, Neda je izdala brojne albume i singlove koji su postigli veliki uspeh, uključujući hitove kao što su “Da se nađemo na pola puta,” “Zora je,” i “Daj, srce svoje.” Njen muzički stil varira između popa, narodne muzike i zabavne muzike, što joj je omogućilo da privuče široku publiku.

Neda Ukraden je takođe poznata po svojoj energiji i upornosti na sceni, kao i po tome što je uspešno prelazila brojne izazove tokom svoje karijere. Ona je prošla kroz teške trenutke tokom ratova na Balkanu i prilagodila se promenama u muzičkoj industriji.

U privatnom životu, Neda je poznata kao posvećena majka i baka. Ima ćerku Jelenu, koja je takođe postala njena velika podrška i prijatelj. Neda često deli trenutke iz svog porodičnog života na društvenim mrežama, pokazujući svoju bliskost s porodicom.

Pored pevačke karijere, Neda Ukraden je poznata i kao glumica i voditeljka, čime je proširila svoj spektar umetničkih delatnosti. Uprkos izazovima i preprekama koje je preživela tokom života, Neda Ukraden ostaje jedna od najistaknutijih i najcenjenijih muzičkih zvezda na Balkanu.