Pevačica Goca Tržan , jedna od rijetkih pevačica čiji izgledj je bio neupadljiv. Goca je prepoznatljiva po svom stilu , i šarmu tako da nikada nije morala posebno da se trudi oko izgleda da bi bila primećena. Umjesto toga, pop zvijezda je proteklih nekoliko godina pokušavala da svojim izgledom ne uvrijedi modne kritičare, umjesto toga se vrlo pažljivo i temeljito fokusirala na to kako se pojavljuje u javnosti.

 

 

 

U poređenju sa onim vizuelnim djelima koja s godinama postaju sve ljepša, ali i sve mirnija, Gokinu vatrenu prirodu i neukrotivu energiju jednostavno je nemoguće zanemariti. Goca zrači pozitivnom energijom gde god da dođe, njena živost i šale se ističu, a kolege iz benda i prijatelji znaju da će se dobro provesti sa njom. Svestrana je, zanima je sve, i šta god dobije, savlada.

 

 

 

Na njenom YouTube kanalu pratioci mogu da vide i koje veštine Goca poseduje, od kojih se dve stalno ponavljaju i ističu kuvanje i šminkanje. Pjevačica savršeno radi i jedno i drugo, a ne biste lagali kada kaže da vjerovatno više voli šminku nego tretmane lica i tijela. Stalno se mazi, koristi sve proizvode protiv starenja, podvrgava se njezi i tretmanima kako bi spriječila prerano starenje, a poznato je da je u jednom trenutku povećala usta. Koliko je jedan mali detalj poboljšao izgled Goke Tezan dokazuje njena fotografija iz mlađih godina. Ipak, pevačica nije previše uvećala gornju usnu, nego je to radila štedljivo, ali je osetila promenu, a reći će vam, olakšala joj je nanošenje karmina.