Većina ljudi gleda na televizijske voditelje kao na ozbiljne i dobro ponašane. To je vjerovatno zbog činjenice da su prvenstveno prikazane od struka prema gore, dajući formalan izgled. Međutim, nakon detaljnijeg razmatranja, jasno je da odjeća koja se nosi na donjoj polovini tijela ne odgovara uvijek istom nivou formalnosti kao odjeća na gornjoj polovini.

 

 

To je vidljivo u video snimcima u kojima se pojavljuju voditelji koji nisu domaći. U jednoj emisiji, koleginica sa Pink televizije bacila je pogled na garderobu Olivere Čolović. Gore je nosila svečanu jaknu dok je dolje nosila biciklističke cipele i ravne papuče. Ovu zabavnu anegdotu na svom Instagram profilu podijelila je Oliverova koleginica koja je napisala “Damo!” U međuvremenu, Marija Veljković, voditeljka “Slagalice”, prošle godine je bila u centru pažnje zbog glasina o plastičnim operacijama. Nedavno su se pojavile i spekulacije o njenoj emotivnoj vezi sa bivšim zadrugarom Urošem Ćertićem, što je dodatno izazvalo interesovanje javnosti za njen lični život. Marijine slike su nedavno objavljene na internetu, prikazujući promjene u njenim fizičkim osobinama.

 

 

 

 

Slike pokazuju da su joj jagodice izmijenjene, kapci su joj sada zategnutiji, a usne izgledaju punije nego prije. Nakon njenog javnog obraćanja, govornica je nastavila da razgovara sa novinarima i razotkrila svoju zaljubljenost rekavši da je “potpuno zapanjena”. Veljkovićeva je iskreno progovorila o reakciji javnosti na njeno pojavljivanje, posebno na Instagramu. Mediji su koristili naslove koji sugeriraju da je bila podvrgnuta velikoj operaciji lica i da je bila gotovo neprepoznatljiva. Uprkos tome, Veljković svoje podočnjake i jagodice smatra prihvatljivim atributima, priznajući da neki pojedinci mogu pozitivno gledati na njen izgled, ali nije sigurna kako da protumači takve komentare.