Saška Veselinov unela je sreću u život Đorđa Đokovića, a par je nedavno  dobio sina  kojem su Saška i Đorđe dali ime Aleksandar. Međutim, budući da je mlađi brat svetski poznatog tenisera Novaka Đokovića, Đorđev romantični život nije mogao da izostane od pažnje javnosti. Prethodna devojka Đorđa Đokovića podelila je razloge za prekid njihove dugogodišnje veze.

 

 

 

Tijana Ralić dospela je u žižu medija tokom veze sa mlađim bratom Novaka Đokovića. Nakon šest godina zajedničkog života, razišli su se 2019. godine, a Tijana je otkrila razloge njihove odluke kada je odgovorila na upite svojih pratilaca na Instagramu. “Bila sam nesrećna jer sam imala velika očekivanja od promjene, ali kada shvatite da ste se veza i vi već promijenili na gore, čekanje postaje besmisleno. Svaki trenutak čekanja samo dodatno opterećuje vas i vašeg partnera”, izjavila je ona u to vrijeme. “Jeste li raskinuli zato što je vaš bivši partner želio da se vjenča, a vi niste? Jedan od upita bio je u vezi raskida veze, a Tijana je ponudila odgovor.

 

 

 

Ona je potvrdila da, iako je njen partner želio brak, ona nije, ali To nije bio jedini razlog njihovog rastanka.Tijana, koja je nedavno dobila dete u julu, istakla je da joj je dan rođenja deteta najlepši dan u životu i da je dobila sve što je želela.Poreklom iz Beograda, mlada U međuvremenu, Đorđe Đoković, brat jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića, već godinu dana je u romantičnoj vezi sa voditeljkom Saškom Veselinov. Uprkos medijskim spekulacijama oko njihove veze, par je uspešno održao nivo privatnosti i držao svoj lični život podalje od očiju javnosti.

 

 

Trenutno se u regionalnim medijima raspravlja o tome da li je Đorđe imao priliku da upozna majku svoje devojke, koja će mu potencijalno postati buduća svekrva. Veza između voditeljke i njene majke je evidentna, a Saška je nedavno podelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je pokazala njihovu upečatljivu sličnost.