Na društvenim mrežama i određenim forumima možemo pronaći mnoštvo različitih priča, međutim, posebno intrigantne su one o nevjeri i prevarama u bračnom odnosu. Jednu takvu sličnu priču vam prenosimo u cjelosti u nastavku našeg današnjeg članka. 

Iako je tvrdila da nikada nije bila nevjerna, ženi se život okrenuo naglavačke nakon što je otkrila da njezin suprug nije biološki otac njezina djeteta. DNK test koji je proveo njezin suprug otkrio je istinu o očinstvu njezine kćeri, otkriće koje je dramatično promijenilo tijek njezina života. Nevjerojatno, unatoč ovoj neočekivanoj vijesti, ostala je pri svojoj nevinosti. Žena, koja je odlučila ostati anonimna, podijelila je na Redditu da je njezin suprug sumnjao da njihova kći nije njegova. Kako bi potvrdio svoje sumnje, odlučio je napraviti DNK test koji je u konačnici dokazao da je on doista njezin biološki otac. Zbog toga je izgubio vjeru u svoju ženu i optužio je za nevjeru.

Jedna žena, iscrpljena očajem, napisala je kako njezin muž vjeruje da je njihova veza laž i želi se razvesti od nje, a sve zato što je mislio da ga je prevarila. Ne razumije kako se to dogodilo i svaki dan plače otkad se dogodilo. Tvrdila je da ga nikada nije prevarila jer ga je jako voljela i bili su zajedno od školskih dana. Svog je supruga opisala kao ljubav svog života – zgodnog i slatkog. Imala je spolne odnose s još dvojicom muškaraca prije njihove veze, ali ostala je vjerna otkad su ona i suprug zajedno. Tvrdila je da je on otac njihove kćeri jer su bili u braku i aktivno pokušavali za dijete kad je ona ostala trudna.

Izrazila je zbunjenost rekavši da ne zna zašto ga stavljaju na “lude testove” jer mu nikada nije bila nevjerna. Unatoč njezinom nedostatku razumijevanja teme, rezultati su doveli do uvjerenja da on nije biološki otac. Izrazila je strah i nesigurnost zbog situacije jer nije bila sigurna kako dokazati da su rezultati pogrešni i bila je duboko zabrinuta. Žena je rekla da se njezin partner već neko vrijeme ponaša čudno i optužila ju je za nevjeru. Kako bi dokazala svoju nevinost, odlučila se podvrgnuti dodatnim testovima. Međutim, pokušaj se pokazao složenijim od očekivanog.

Nakon raznih pretraga, uključujući krvne pretrage mene, mog partnera i naše kćeri, dogovorili smo termin kod specijalista za kimerizam. Međutim, zbog raširenog uvjerenja da moja kći nije biološki povezana sa mnom, sastanak je naposljetku otkazan. U kontekstu, himera je organizam sastavljen od stanica s više genotipova. Žena je izrazila svoju zbunjenost i uznemirenost i rekla da nije sigurna kako je došlo do njene situacije. Otkrila je da trenutačno vodi tužbu protiv bolnice u kojoj ju je rodila, ali nije jasno koji su konkretni razlozi. Ni ona nije znala što se događa s njezinim djetetom, a taj nedostatak informacija ju je jako rastužio. Iako se njezin suprug vratio, žena kaže da je njezin svijet još uvijek u preokretu i žali se što je sve počelo s testom za koji bi, gledajući unatrag, voljela da ga njezin suprug nikada nije podvrgao. Izrazila je svoju zabrinutost, priznajući da se boji odvajanja od kćeri. Unatoč tome, ona također žudi pronaći svoju biološku kćer i osigurati joj sreću.