Popularni srpski glumac nastojao je zadržati privatnost kada je u pitanju njegov romantični život, međutim s obzirom na njegovu popularnost, to je veoma teško za učiniti. Kada bi izašao pred medije, naprosto bi ga obasipali pitanjima o njegovom ljubavnom životu, a nagađanja o njegovoj djevojci su preplavili naslovne strane svih portala iz regije. 

Pretpostavlja se da je Gorana Bogdana i Jovanu Stojiljković, 27-godišnju glumicu, spojila suradnja na srpskoj seriji “Senke nad Balkanom” u kojoj je Jovana glumila forenzičarku. Od tada je njihova veza postala tema opširnih rasprava, iako su i Goran i Jovana odlučili ne komentirati opširno ove navode. Goran Bogdan i Jovana Stojiljković u Beogradu su na premijeru filma ‘Živ i zdrav’ stigli blistavih osmjeha, spremni za poziranje pred kamerama. Bogdan, koji tumači ključni lik u filmu, i Stojiljković, koji se ne viđaju često zajedno na javnim okupljanjima, napravili su divnu iznimku prošetavši ruku pod ruku crvenim tepihom.

Goran je u tamnom odijelu stajao uz Jovanu koja je odisala elegancijom u crnim hlačama i bluzi s cvjetnim uzorkom. Unatoč njihovom otmjenom izgledu, Goran je jasno dao do znanja da nema namjeru novinarima ulaziti u kontakt oko njihove veze. Na crvenom tepihu, moram priznati, ne nalazim nikakav užitak. Što se tiče Jovane i njezinih osobnih stvari, suzdržavam se od bilo kakvih primjedbi, uvijek jesam, i iskreno cijenim vaše razumijevanje.

Njegova veza s 11 godina mlađom srpskom glumicom i dalje je obavijena velom tajne jer je glumac odlučio ne otkrivati ​​puno informacija o njoj. Iako je za časopis Story odbio komentirati njihov odnos, kratko je iznio svoje mišljenje o tome. Izrazio je želju da ne opterećuje svijet svojim osobnim životom. Goran je 2019. godine javno priznao svoju vezu sa Stojiljković, no početkom 2020. pojavili su se napisi da su prekinuli vezu. No, unatoč tome, par je dolazak Nove 2022. godine dočekao zajedno, u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja. U prosincu 2021. pojavila su se nagađanja koja su sugerirala da je njihova uključenost u seriju ‘No signal area’ ponovno pokrenula njihovu romansu.