Fotografije iz djetinjstva nesumnjivo otkrivaju detalje o našoj prošlosti. Ako ništa drugo, taj snimljeni snimak nas kao djece kako nasmijani i oblačeni po želji roditelja pokazuje da li je naša najranija prošlost bila sretna, čime smo se tačno bavili, s kim smo se družili.

 

 

 

To potvrđuje i fotografija Ognjena Amidžića iz detinjstva. Voditelj je prije nekoliko dana postavio svoju fotografiju na kojoj je on kao dijete od sedam godina, pored njega na fotografiji se nalaze i njegovi prijatelji .Svjesno ih je označio, ali nažalost njihovi podaci su zaključani, pa ne možemo vidjeti o kome se radi. Zaključak je taj da se radi o ljudima koji su poznatom  voditelju veoma bitne osobe iz djetinjstva, sa kojima je vjerovatno još uvijek u kontaktu, a otkriva mnogo o njemu kao osobi, kao prijatelju, ali i o njegovim novim prijateljima.

 

 

 

Nažalost, njegov život u rodnom Šapcu obeležila je prerana smrt njegovog oca, novinara Zorana Amidžića. Ognjen je  voleo uvek da priča o svom pokojnom ocu jer su to bili uglavnom događaji i stvari na koje je bio ponosan.Poznato je da Ognjen sa bivšom suprugom Danijelom Dimitrovskom ima sina Matiju , za kojeg smatra da će biti njegov naslednik u svemu .Ognjen je sada u vezi sa 17.godina mlađom kolegicom Minom  Numanovic koja je u drugom stanju i sa kojom čeka dijete . Kada je Ognjen obajvio svoju vezu sa Minom , mnogi su upravu nju smatrali odgovornom za njegov razvod od Danijele .