Bogdana Ražnatović trudna treći put! Samo sedam meseci nakon rođenja Krstana Ražnatovića, Veljko Ražnatović je podelio radosnu vest. Njegova supruga Bogdana trudna je treći put, a pored fotografija sinova Krstana i Zeljka, Veljko je otkrio i pol trećeg deteta. Ova sjajna vest raduje sve članove porodice, a posebno ponosne bake Danijela i Ceca, koje jedva čekaju da provedu vreme sa još jednim unučićem! Podsjetimo, otkako je postao otac, Veljko se povukao iz očiju javnosti i sa svojom porodicom stvorio mirnu domaću oazu punu topline u Tittelu.

 

 

 

 

Bogdana Ražnatović je proteklih meseci bila glavna tema u medijima , zbog njene druge trudnoće a potom i porođaja. Poznato je da Ceca ima vlastiti rijality show pod nazivom “Ceca i deca” , gde gledaoci mogu da prate njihovu svakodnevnicu. Također su mogli pratiti i Bogdanin porođaj , kao i prve snimke malenog Krstana.

 

 

 

 

Podsjetimo, Veljko Ražnatović je ranije otkrio da ne krije da želi da njegovi nasljednici krenu njegovim stopama i postanu sportiste. – Kao sportista, to je najbolja stvar koju možete da uradite. Što se javnog svijeta tiče, odrastanje pred kamerama je nemoguće. Ovo je prokleta stvar! Niko nije živio sa mnom pet minuta i ne zna moje dane… – rekao nam je nedavno, a zatim dodao: – Dobivam mnogo kritika od ljudi šta god da radim i mislim da im to nije potrebno i mislim da bi im život bio bolji da svaka greška koju su napravili u mladosti nije preuveličana. Ne vidim ih tamo i potrudit ću se da ih sklonim.