U sferi srpske estrade Aleksandra Prijović i Filip Živojinović etablirali su se kao jedan od najomiljenijih bračnih parova. Od početka njezine obećavajuće karijere i njegova odrastanja u obitelji poznatih ikona sporta i showbiznisa, svaki njihov postupak i izjava privlačili su pozornost dok su počeli uživati ​​u svojim nastojanjima.

  • Vjenčanje para, kako se sjećamo, izazvalo je veliku medijsku pozornost tijekom ljeta 2018., a svaki aspekt njihove veze svi su opširno pratili i analizirali. U javnosti se često vode rasprave o vezi Aleksandre Prijović i Lepe Brene. Unatoč njihovoj dosljedno skladnoj vezi, Aleksandrine povremene izjave izazvale su nedoumicu oko njihove savršene kompatibilnosti.

Mediji su se intenzivno bavili dinamikom između Aleksandre Prijović i Lepe Brene, često opisujući njihov odnos kao zategnut. Ipak, Prijovićka je za “Svet” otkrila da su trenutno veza jača nego ikad prije. Aleksandra objašnjava da je njezina trenutna veza s dotičnom osobom slična vezi koju dijeli s vlastitom majkom. U početku to nije bio slučaj, a Aleksandra preuzima odgovornost za to, priznajući da je njezin osjećaj srama odigrao ulogu u dinamici njihove veze. S obzirom da se s Brenom i Bobom poznajem duže vrijeme, imao sam privilegiju nastupati na njihovim ekskluzivnim događanjima.

  • Međutim, naći se u romantičnoj vezi s njima sada se osjećam nevjerojatno nadrealno. Kad sam prvi put stigao, bio sam preplavljen osjećajem stida, kao da sam počinio neku veliku pogrešku. Filip predlaže da ga otpratim do njegove rezidencije, ali ga molim da me poštedi tog iskustva. Iako je više puta pojasnila da joj Brena nije svekrva, već Zorica Nakić, majka njenog supruga Filipa, Aleksandra Prijović otvoreno izražava svoju duboku naklonost i poštovanje prema Breni, ali i zahvalnost na neprocjenjivim savjetima koje je dobila. .

Aleksandra Prijović je srpska pop-folk pjevačica koja se proslavila sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Rođena je 22. rujna 1995. u Somboru, udana je za Filipa Živojinovića, srpskog menadžera i sportskog agenta, s kojim ima sina Aleksandra. Par svoje vrijeme dijeli između Beograda i Los Angelesa. Djetinjstvo, školovanje i glazbeni put Aleksandre Prijović započeli su u Somboru 1995. godine. Svoje prve godine provela je u Belom Manastiru, hrvatskom gradu, gdje je glazbeni talent naslijedila od bake i majke Borke, obje vrsnih pjevačica.

  • Od malih nogu svoje je pjevačke sposobnosti iskazivala na raznim nastupima i druženjima. S nepunih 13 godina snimila je svoje prve dvije pjesme, “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”, pod vodstvom Producentske kuće “Mega Sound”. S navršenih 14 godina Aleksandra je već počela nastupati na svadbama i drugim svečanim događanjima. Unatoč pokušajima da se kloni lokala, nakratko je nastupila u lokalu Zorice Marković. U srednjoj školi dobila je slobodu da se odrekne redovitog pohađanja nastave i umjesto toga polaže ispite iz svojih predmeta.

Sudjelovanjem u sedmoj sezoni glazbenog natjecanja “Zvezde Granda” uspjela je steći veću afirmaciju. Nakon trećeg mjesta, objavila je singl “Još ću noćas plakati za tobom” i duet “Ma pusti ponos” s Amarom Jašarspahićem, pobjednikom natjecanja. Iduće godine oduševila je publiku odlično prihvaćenom pjesmom “Kasno je za nas”. 2015. godine ostvarila je suradnju s MC Stojanom na duetu “Šta bi”. U svibnju 2016. godine predstavila je singl “Totalna anestezija” koji je u roku od dva mjeseca prikupio impresivnih 14,5 milijuna pregleda na YouTubeu.