Lijepu vijest o trudnoći Anastasije Gudelj otkrila je njezina kuma koja je posebno doputovala kako bi podijelila radosnu vijest. Slobodno proširite vijest o tome i na Facebooku i na Twitteru. S velikim iščekivanjem željno iščekujemo vijest o trudnoći Anastasije Gudelj, jer se čini da talentirana pjevačica i njezin suprug tu radosnu objavu vješto taje.

  • Nedavno je Bogdana, supruga Veljka iz obitelji Ražnatović, na svijet dočekala trećeg unuka, sina Isaiaha. Tijekom tog događaja upriličeno je veliko slavlje u Ražnatovićevoj rezidenciji, na kojem je kao počasni gost bila nazočna polovica estradnih izvođača i kuma Vika Miljković. Viki, koja je još uvijek u mladosti, sve je umirivala da će ona i njen 16-godišnji sin strpljivo čekati.

No, nehotice je spomenula jedan detalj koji je potaknuo nagađanja o mogućnosti da je Cecina kći trudna. Svake godine, bez izostanka, okupljamo se kod moje kume. Redoslijed će objaviti Anastasija koja je izazvala pomutnju među vjernim obožavateljima obitelji Ražnatović. Prešućuje li se radosna objava trudnoće Anastasije Gudelj namjerno? I dok ostaje neizvjesno čeka li Anastasija Gudelj doista, ono što je evidentno jest da se zadnjih nekoliko mjeseci oko ove stvari dosta spekulira.

  • Tijekom proslave Isaiahova rođenja pojavile su se i fotografije na kojima se vidi trudnički trbuščić mlade pjevačice, što je dalo dodatnu intrigu. Posebno je bilo intrigantno kada je odbila da pozira pred znatiželjnim fotoreporterima okupljenim ispred vile na Dedinju. Nemanja Gudelj, mlada glazbena zvijezda i reprezentativac Srbije, u svibnju prošle godine podijelio je srceparajuću vijest da je srce njihove kćeri prestalo kucati u petom mjesecu Tasine trudnoće, što je poslužilo kao potresan podsjetnik.

Iščekivanje najnovijih vijesti iz Seville je opipljivo, jer svi željno iščekuju novosti. Vrijedi napomenuti da je njena majka poznata srpska pop pjevačica Svetlana Ražnatović, dok je njen otac Željko Ražnatović Arkan bio upleten u kriminalne aktivnosti i politiku, nakon što je osnovao paravojnu formaciju poznatu kao “Srpska dobrovoljačka garda” ili “Arkanovi tigrovi”. “tijekom rata.

  • Tragično, njen otac je ubijen kada je imala samo dvije godine. Ima starijeg brata Veljka, kao i polubraću Vojina, Nikolu i Mihajla, te polusestre Milenu, Mašu, Sofiju i Anđelu. Tijekom odrastanja neizmjernu ljubav primala je ne samo od majke, već i od tete Lidije. Pohađala je britansku i glazbenu školu u Beogradu prije nego što je upisala Poslovni fakultet.

Sve do 2018. Anastasija nije imala ambicija nastaviti glazbenu karijeru, unatoč tome što je na YouTubeu podijelila više video isječaka koji pokazuju njezine impresivne pjevačke sposobnosti. No, u listopadu 2016. otisnula se u svijet modelinga i postala zaštitno lice renomiranog brenda bundi “Inverno Caldo”. Šuška se da je za ovu suradnju dobila izdašan honorar od 20.000 eura. Tijekom reklamne kampanje pokazala se kao izuzetna. Početkom 2018. godine krasila je stranice britanskog izdanja “Voguea” kao brend ambasadorica za “Inverno Caldo”.

  • No, kako je godina odmicala, Anastasija je odlučila istražiti svoje glazbene talente. Objavila je debitantski singl “Savršeni par” koji je u samo tri mjeseca skupio preko tri milijuna pregleda na YouTubeu. Ubrzo nakon uspjeha svog prvog singla, uzbuđeno je najavila skoro izdanje svog drugog. Prema pisanju magazina “Scena”, u produkciju Anastasijinog spota uloženo je preko 20.000 eura.