Prošlo je skoro dva mjeseca otkako je Dragana Mirković javno objavila da je njen dugogodišnji brak došao kraju. Zajednica Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koja je trajala nevjerojatne 24 godine, do svojih je posljednjih trenutaka slovila za jedno od najskladnijih partnerstava.

  • Vijest o njihovom razvodu šokirala je većinu Draganinih vjernih pratitelja. Zanimljivo, Toni Bijelić se u posljednje vrijeme aktivno promovira na svom Instagram storyju, a njegova posljednja objava navela je fanove na mišljenje da namjerno diže polemiku. Toni je podijelio svoju fotografiju s ljubimcem i družicom, zauzimajući pozu za kameru.

Toni se u srdačnoj poruci popraćenoj emotikonima srca osvrnuo na svog najbližeg suputnika i jedinog ljubavnog partnera. Ova poruka poklopila se s melodičnim melodijama Jašara Ahemovskog, Tonijevog dragog prijatelja, čija je nedavna zajednička fotografija podijeljena. Pjesma koja je svirala u pozadini prenosila je osjećaj univerzalne ljubavi. U intrigantnom otkriću pjevačica je otkrila razloge Draganine odluke da svoje probleme s Tonijem zataji neko vrijeme.

  • Govoreći o Draganinom razvodu, Sandra Rešić izrazila je iskreno suosjećanje s izazovima s kojima se pjevačica trenutno suočava. Nadalje, ispričala nam je kako se Dragana snalazi u ovoj teškoj i nepovoljnoj okolnosti. Prema njezinim riječima, to je problem koji traje već dulje vrijeme, no uspjela je to vješto prikriti. Tijekom naših zajedničkih nastupa pitala me jesam li primijetio kakve promjene, a ja sam joj jedino uspio odgovoriti: “Iskreno, mislio sam da se to dogodilo prije par dana.

” Naknadno mi je otkrila da su problemi trajali dosta dugo, ali ih je nedavno namjerno objavila kako bi izbjegla bilo kakve optužbe za prijevaru ili nedolično ponašanje. Sandra Rešić sažela je izjavu Dragane Mirković, prenijevši njezinu poruku da je ona izdržljiva osoba. Kada nešto ne funkcionira kako treba, važno je priznati svoj neuspjeh i poduzeti odlučnu akciju. Sve što nije korisno treba eliminirati iz svog izvora.

  • “Čvrsto stojim uz nju. U potpunosti je podržavam”, izjavila je Sandra u intervjuu za “Republiku”. Toni Bijelić, srpski poduzetnik s prebivalištem u Beču, Austrija, poznat je u zemljama bivše Jugoslavije kao suprug poznate folk pjevačice Dragane Mirković. Rođen 1963., Bijelić je izgradio impresivno poslovno carstvo u Austriji, koje se proteže kroz različite industrije poput automobilske, građevinske i televizijske.

Poznat po svojoj nepokolebljivoj predanosti i integritetu, svoj je uspjeh stekao nemilosrdnim napornim radom. Od trenutka kada je ugledao Draganu Mirković bio je oduševljen. Unatoč tome što su u središtu pozornosti srpske estrade, Toni i Dragana uspjeli su živjeti bez skandala, živeći skladno sa svoje dvoje djece, Markom i Manuelom. Kao vlasnik više tvrtki, Toni Bijelić slovi za jednog od najuspješnijih srpskih biznismena u inozemstvu. Svoje bogatstvo stekao je prvenstveno ulaganjima u automobilski sektor.

  • Jedan od njegovih nedavnih prestižnih pothvata je i vlasništvo nad cijenjenom i skupocjenom tvrtkom “Majbah”. O pretjeranoj vrijednosti njihovih vozila govori činjenica da najpristupačniji automobil koji nudi tvrtka ima cijenu od 70.000 eura. Osim angažmana u automobilskoj industriji, Toni i njegova supruga Dragana imaju udjela i u televizijskom sektoru. Posljedično, posjeduju vlasništvo nad nadaleko poznatim TV kanalom “DM SAT”, koji je ime dobio po inicijalima Tonijeve supruge. Ovaj kanal specijaliziran je za glazbeni program i emitira se putem satelita, donoseći značajnu zaradu.