Lidija Vukićević, slavna glumica koja broji 61 godinu, oduvijek je bila poznata po svom besprijekornom izgledu i vitalnosti. Mnogi se dive njenom tijelu koje izgleda gotovo nepromijenjeno kroz godine, kao da je vrijeme stalo za nju. Iako ističe da genetika igra važnu ulogu u očuvanju mladolikosti, Lidija je otvoreno podijelila svoje tajne ljepote. Otkrila je da se pridržava stroge rutine njege koja uključuje upotrebu raznih krema i seruma.

  • “Svojevrsni sam perfekcionist što se tiče higijene, stavljajući je na prvo mjesto. Moja večernja rutina počinje već od osmog razreda i traje sve do danas. Avene voda, antirid, hidratantna krema… svemu tome pristupam pedantno, čekajući da se svaki proizvod apsorbira u kožu. Moja majka nas je odgajala s poštovanjem prema njezi i higijeni, i to je nešto što je postalo dio mene”, dijeli Lidija.

Kada je u pitanju ishrana, Lidija pažljivo osluškuje svoje tijelo. Nedavno je napravila promjene u svojoj prehrani, odričući se mesa i masne, te slatke hrane. “Rezultat je više energije i bolja pokretljivost. Sada, sa svojih 62 kilograma na visini od 175 centimetara, mogu nositi što god poželim, čime sam izuzetno zadovoljna. Vratila sam kilažu iz vremena snimanja serije ‘Bolji život'”, otkriva Lidija.

  • Unatoč tome što ne posjećuje teretanu, Lidija održava svoju formu obavljajući kućanske poslove i aktivirajući sve mišiće. “Često me pitaju kako uspijevam zadržati istu kilažu godinama. Moram biti iskrena – genetika je važna, ali mentalna i fizička njega igraju ključnu ulogu. Važno je znati što želite i kako postići to. Umjesto teretane, radim ozbiljan fizički posao kod kuće”, otkriva Lidija.

Njena prehrana je temeljena na vlastitoj listi namirnica, slijedeći Shakespeareovu izreku “Svaki organizam je vrt u kojem smo mi baštovani”. “Nikada nisam imala vagu za mjerenje težine kod kuće. Garderoba mi je dovoljna da znam jesam li dobiti koji kilogram više ili izgubila”, zaključuje Lidija.

Lidija Vukićević, izuzetno talentirana glumica, rođena je 4. srpnja 1962. godine u Beogradu, Srbija. Svojim izvanrednim glumačkim sposobnostima i šarmom osvojila je publiku širom regije.

  • Lidija je svoju karijeru započela u ranim tinejdžerskim godinama. Prve glumačke korake napravila je u lokalnim pozorištima u Beogradu. Njena strast prema glumi brzo je primijećena, a već u ranim dvadesetima započela je profesionalnu karijeru na televiziji i filmu. Jedna od njenih najpoznatijih uloga bila je u popularnoj jugoslavenskoj TV seriji “Bolji život”, gdje je tumačila lik Dragane Popadić. Ova serija ostala je nezaboravna i označila je Lidijin ulazak u srca publike. Njen prikaz složenih emocija i dubokih karakterizacija zasluženo su joj donijeli divljenje kritičara i publike.

Nakon uspjeha u “Boljem životu”, Lidija je nastavila graditi svoju karijeru na filmu i televiziji. Pojavila se u raznim TV serijama i filmovima, uvijek demonstrirajući svoju izvanrednu glumačku vještinu i raznolikost u ulogama koje je tumačila. Osim što je poznata po svojim glumačkim sposobnostima, Lidija je također i modna ikona. Njen besprijekoran stil i elegancija često su tema medijskih naslova i inspiracija mnogima.Unatoč svojoj izuzetnoj karijeri, Lidija je uvijek ostala skromna i prizemna osoba. Njen doprinos umjetnosti i kulturi bio je značajan, a njen utjecaj na generacije glumaca i umjetnika ne može se precijeniti.

Danas, Lidija Vukićević ostaje ikona jugoslavenske kinematografije i televizije. Njena strast prema glumi, nepogrešiv talenat i nevjerojatna predanost poslu čine je jednom od najvoljenijih i najcijenjenijih umjetnica u regiji.