Ceca Ražnatović je u protekle četiri decenije vladala kao neprikosnovena vladarka folk scene. Sve je počelo sredinom 1980-ih kada je objavila svoj debitantski hit “Cvetak zanovetak”, koji je odmah zarobio srca publike širom Jugoslavije. Nedavno se Ceca Ražnatović oglasila na Instagramu kako bi svoje verne pratioce upoznala sa pedantnim procesom uklanjanja istetoviranih obrva.

Poznata po svojoj nepokolebljivoj posvećenosti održavanju svoje fizičke privlačnosti, Ceca je stalno pohvaljena za svoju bezvremensku lepotu, prkoseći efektima starenja. Kako bi sačuvala svoj zadivljujući izgled, Ceca se redovno upušta u niz tretmana i procedura za zatezanje i podmlađivanje kože. Pored raznih tretmana kojima je Ceca bila podvrgnuta, ranije se odlučila i za tetoviranje obrva.

Međutim, kako je vrijeme odmicalo, postajala je sve nezadovoljnija izgledom svojih tetoviranih obrva i donijela je odluku da ih ukloni. Cijeli ovaj proces je čak dokumentiran kroz rijaliti program, omogućavajući gledaocima da iz prve ruke svjedoče o koracima koji su uključeni u eliminaciju tetovaže. Na kraju, Ceca je odlučila da se podvrgne laserskom uklanjanju kako bi se u potpunosti rešila neželjene tetovaže obrva. Tokom celog procesa možemo da posmatramo Cecu bez ikakvih obrva, osim nekoliko preostalih prirodnih dlačica na mestu gde je nekada bila tetovaža.

Ova drastična mera bila je neophodna Ceci kako bi ostvarila svoj željeni cilj da dobije nove obrve koje bi poboljšale njene crte lica. Kako se približava svom prelomnom 50. rođendanu, postaje sve očiglednije da Ceca Ražnatović ne samo da graciozno stari, već i da vremenom postaje sve zapanjujuća. Folk pevačicu često hvale zbog mladolikog izgleda, na čemu joj mlađe žene često zavide.