Proteklih nekoliko mjeseci veliki je fokus bio na privatnom životu proslavljene pjevačice Rade Manojlović, što je potaknulo brojne spekulacije, posebno u vezi s njenim romantičnim vezama sa kolegom Harijem Krahom, kao i odnosom sa Harisom Berkovićem. . Tokom veoma gledanog televizijskog programa, Rada je otvoreno razgovarala o svojim vezama sa obe osobe, što je izazvalo dodatno interesovanje i dovelo do pitanja o njenom emocionalnom blagostanju, do te mere da su neki čak predložili da traže profesionalni savet od psihologa ili psihijatra kako bi procenili njeno mentalno stanje.

Osim toga, uključit ću dodatne primjere i dokaze koji će potkrijepiti tvrdnje koje se iznose. Na taj način, odlomak će biti sveobuhvatniji i detaljniji u pokrivanju teme. Bez obzira na kompaniju u kojoj se nalazim, pojam ostaje nepromijenjen. Pokušao sam prenijeti ovo osjećanje Harrisu i raznim drugima, ali svi su to pogrešno protumačili kao lično odbacivanje, vjerujući da je njihova vlastita neadekvatnost navela da se klonim ideje da s njima osnujem porodicu.

Ali istina je da sam ja neko ko žudi za prisustvom deteta u mom životu. Borim se sa prevazilaženjem jezičkih barijera, samostalno se krećem u odnosima i ne vjerujem da je spremna za roditeljske obaveze. Čini mi se kao da stalno izbjegavam svoje probleme, bježeći od pritisaka i neizvjesnosti koji me okružuju.

Ovo su riječi koje je izgovorila Rada. Manojlovićeva je dobila nesanicu zbog intenzivnih emocija oko ljubavi, što ju je navelo da se osloni na Xanax kao rješenje. Priznaje da joj je bilo zgodno osloniti se na lijekove, ali joj je bilo teško da se odvoji od njegovih učinaka i povrati svoju slobodu.