Ukrajinski milijarder je proteklih mjeseci postao tema u regionalnim medijima, a njegova burna veza sa Kristinom Mitrović, kćerkom cijenjenog poduzetnika Željka Mitrovića, i dalje se pojavljuje na naslovnicama. Iako se o njegovom privatnom životu malo zna, Ilija je uspeo da se afirmiše kao istaknuta ličnost u javnosti, sada kao zet Željka Mitrovića. On ide sve dalje da joj pokaže brigu i nježnost, neprestano je iznenađujući romantičnim gestovima i obasipajući je ekstravagantnim poklonima.

čigledno je da ona zauzima posebno i značajno mjesto u njegovom srcu. Ilijin nedavni postupak prema njegovoj djevojci Kristini jasan je i neosporan prikaz njegove nepopustljive posvećenosti i posvećenosti njoj. Otvoreno je podijelio ovaj gest sa svojim pratiocima, ne ostavljajući sumnju u snagu njihove veze. Uprkos Kristininoj reputaciji popuštanja i raskoši, može se pretpostaviti da je bila presretna i zaista zahvalna na tom gestu. Ekstravagantna količina poklona koje je prestižni luksuzni brend uručio kćerki Željka Mitrovića izazvala je popriličnu pometnju.

Brojni pojedinci otišli su toliko daleko da tvrde da je tretiraju kao kraljevsku osobu, vjerovatno zbog njene nepokolebljive posvećenosti ovom romantičnom partnerstvu. Među ovim raskošnim poklonima, dijamantski dodatak ističe se kao izuzetno vrijedan i zadivljujući žeton, sposoban da preplavi čula.

Nakon dugotrajne razdvojenosti od četiri mjeseca, široko se spekuliše da će ovaj par srodnih duša, koji su sada ponovo spojeni, uskoro otkriti neke zaista izvanredne vijesti.