Beograd je ponovo pretvoren u grad elegancije i prestiža, sa brojnim zapaženim ženama koje su prošetale prelijepe haljine. Snežana Borjan, supruga proslavljenog fudbalera, sa nestrpljenjem je iščekivala dan kada će moći da okupi grupu uglednih ličnosti da promoviše svoj novi biznis u prestonici.

 

 

 

Kao i prethodnih godina, na spisku gostiju su bile poznate žene, među kojima su Katarina Gobeljić, Ana Sević, Ilda Šaulić i Ana Rajković. Kao ljubazan domaćin, Snežana je svojim gostima stvorila topao i radostan ambijent. Nakon što su se svi fotografisali na crvenom tepihu, započeo je program, a gosti su mogli da se prepuste onome u čemu su najviše uživali na ovakvim događajima – druženju. Ove večeri, pažnja javnosti bila je čvrsto usmerena na dve renomirane pevačice, Anu Sević i Katarinu Gobeljić, koje su bile među prvim zvanicama koje su došle na proslavu. Kaćin outfit je svojom upečatljivom privlačnošću privukao pažnju svih. Nosila je usku crnu garnituru koja je naglasila njena velika grudi i vitku figuru. Već na prvi pogled mnogi su se prisjetili slavne Kim Kardashian.

 

 

 

Činilo se da se Kaća svesno trudila da osvoji publiku, a svi su primetili njenu savršenu građu i poboljšan izgled. Dok je druga žena izabrala sumornu paletu, pevačica Ana Sević odlučila se za optimističniju kombinaciju boja. Elegantne bele pantalone uparila je sa ljubičastom bluzom, a dopunila je svetloplavim plišanim prslukom koji je odmah privukao pažnju. Kako bi upotpunila izgled, obukla je cipele sa visokim potpeticama koje su naglasile njen izgled. Uprkos različitim stilovima, obe žene su osvojile publiku, a činilo se da se Ana odlično zabavljala o čemu svedoče brojne fotografije koje je snimila telefonom dok je čekala da događaj počne.