Voja Nedeljković, renomirani srpski voditelj, već duže vreme se bori sa izazovom uspostavljanja harmonične ravnoteže između svoje javne ličnosti na ekranu i ličnog života iza scene. Tokom više od dvadeset godina, imali smo privilegiju da prisustvujemo Vojinom zadivljujućem prisustvu na brojnim televizijskim programima, iako je puni obim njegovog učešća u raznim projektima i dalje obavijen velom misterije.

Uprkos tome što je posvetio značajne godine izgradnji uspešne karijere u oblasti liderstva, Voja je izvanredno uspeo da neguje snažnu i sigurnu porodičnu vezu. Serendipity je odigrao značajnu ulogu u zbližavanju njega i njegove supruge, a njihov odnos je ostao postojan i nepokolebljiv tokom godina. Voditelj nije poznat po tome što javno priča o svom privatnom životu, ali je poznato da je već duže vrijeme u sretnom braku sa zadivljujućom i zadivljujućom Majom, koja je slučajno doktorica i mlađa je od njega sedamnaest godina.

Njihova ljubav jedno prema drugom je evidentna, jer voditelj otvoreno pokazuje svoju naklonost prema Maji na raznim društvenim mrežama. Tokom jednog od svojih govornih angažmana, voditelj, po imenu Voja, ispričao je dirljivu priču o tome kako je slučajno sreo svoju voljenu Maju na Trećem programu, mestu gde je nekada radio.

Njihova veza dodatno je procvetala kada su neočekivano prisustvovali događaju koji je prvobitno trebalo da vodi Dejan Pantelić, ali ga je na kraju predstavio sam Voja. Iako je njihov put možda promijenjen tim jednim događajem, njihova nepokolebljiva ljubav i predanost jedno drugome su pobijedili. Zajedno su izgradili život ispunjen ljubavlju, smehom i lepim uspomenama koje će zauvek oblikovati priču njihove porodice. Možda bi, da nije bilo određenog događaja, Deki i spiker do sada vezali čvor i postali muž i žena.