Vest da je Marija Šerifović nedavno postala majka i dalje privlači pažnju širom Srbije i regiona, postavljajući pitanje da li će jedina evrovizijska pobednica i članica žirija u “Zvezdama Granda” zbog majčinstva, kako je najavila, napustiti popularni šou-program.O tim zbivanjima se oglasio Saša Popović, iznenađen ovom radosnom vesti koju mu je saopštila PR menadžerka Vesna Milanović dok je boravio u Opatiji.

“Stvarno sam bio šokiran kada sam čuo da je Marija postala majka. Vesna Milanović, naša PR-ka, me je obavestila o tome, ali sam prvobitno pomislio da je u pitanju lažna vest, da je to nemoguće. Odlučio sam da je kontaktiram putem video poziva, a kada se javila, iznenađenje je bilo potpuno – držala je dete u naručju. Prvobitno sam mislio da je dete uzela od nekog drugog, da je reč o nekoj izmišljenoj priči. Međutim, Marija mi je ispričala celu priču, kako je prošla kroz ceo proces. Bio sam iznenađen, ali istovremeno i radostan, znajući koliko je želela da postane majka”, izjavio je Saša.

Popović je podelio detalje razgovora sa Marijom, istakavši da ju je pitao na koji način je postala majka i kako je došla do deteta. Marija mu je otkrila da je pokušala da zatrudni više puta, ali da nije uspela, te da se odlučila za varijantu surogat majke. Dodao je da su jajne ćelije deteta Marijine, a da je DNK potpuno njeno, sa svim njenim parametrima.

Direktor je opisao i trenutak kada je prvi put video naslednika porodice Šerifović putem video poziva, ističući prisustvo Verice Šerifović koja je tada boravila u Los Anđelesu. Saša je šaljivo opisao kako je Verica pevala pesmu “Oči, oči” od Suzane, a potom je postavio pitanja vezana za dete, poput boje očiju i kose.

Na pitanje da li će Marija nastaviti svoj angažman u “Zvezdama Granda”, Saša je odgovorio potvrdno, izražavajući uverenje da nema razloga da ne nastavi. Marija mu je, kako je naveo, rekla da, da je nosila trudnoću, to bi bilo previše naporno za nju. Popović je zaključio s osmehom, čekajući trenutak kada će Marija podići malog u nekoj emisiji i reći: “Evo nas, tu smo.”