Miloš Bojanić, veoma cenjeni pevač, nedavno je dao zapaženu najavu o nameri da proda svoju raskošnu vilu koja se nalazi u Baošićima. Vrijedi spomenuti da je pjevač nedavno uložio značajna sredstva u renoviranje ovog izvrsnog imanja. Osim toga, Bojanić je govorio o svom izazovnom odrastanju, rasvjetljavajući teškoće koje je morao podnijeti u svojim ranim godinama.

Projekt renoviranja uključivao je stručnost različitih stručnjaka, uključujući slikare, keramičare i električare, koji su vrijedno i samostalno doprinijeli transformaciji cijele vile. U međuvremenu, Bojanić je lično preuzeo preostale zadatke, pokazujući nepokolebljivu posvećenost i posvećenost. Razmišljajući o svom trajnom uticaju, cenjeni umetnik čvrsto veruje da će njegova muzika i izvanredni domovi koje je izgradio stajati kao duboka svedočanstva o njegovom imenu.

Međutim, nakon dugog razmišljanja, Bojanić je na kraju donio odlučnu odluku da se rastane sa svojim dragim prebivalištem, priznajući veliku odgovornost koju nosi u odnosu na sve što je postigao i izgradio. Teret organizovanja događaja kao što su svadbe i proslave u mom domu postao je ogroman, što me je navelo da donesem odluku da ga prodam. Umjesto toga, sada sam se usredotočio na kupovinu potpuno opremljene jahte koja ima kabinu, toalet, kuhinju i hladnjak.

Na ovaj način, moja supruga i ja možemo imati svoj privatni studio na brodu i provoditi dane na vodi, baveći se aktivnostima poput pecanja, pa čak i spavanja na moru. Obaveze vezane za održavanje doma postale su mi previše, i sada se osjećam primoranom da posvetim najmanje 10 minuta dnevno tokom tri mjeseca za dvanaest određenih porodica. Jednom kada ispunim ovu dužnost, konačno ću moći istinski uživati ​​u svom vremenu. Trenutno moj suprug iznajmljuje stan u Novom Sadu, gde sam i ja. Sa velikim zadovoljstvom idemo na izlete i bavimo se raznim slobodnim aktivnostima.