Đorđe Kuljić, široj javnosti poznatiji kao uspješni i mladi poduzetnik,nedavno je  izazvao veliku pozornost javnosti zbog svoje  petogodišnje ljubavne veze s popularnom mladom  pjevačicom Anastasijom Ražnatović. Naime , nakon raskida sa Anastasijom , Đorđe je našao novu ljubavc , a nedavno  se vjenčao sa Milom, nakon čega su priredili ugodno druženje najbližih prijatelja i obitelji. Osvanula je i fotografija s vjenčanja na kojoj su vidno trudni Mila i Đorđe kako zajedno režu svadbenu tortu.

 

 

Podrijetlom iz ugledne novosadske obitelji, lokalni mediji javljaju da je jedna od tvrtki koju vodi Kuljić (nasljednik očeve poduzetničke ostavštine) autoprijevoznička tvrtka sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Kuljić je završio studij u New Yorku, a domaćoj publici posebno je zanimljivo da je nekoć živio u istom stanu kao i kći Dragana Stojkovića Pixija, izbornika srpske nogometne reprezentacije. Ovaj poduzetni mladić i Anastasija Ražnatović neko su vrijeme održavali vezu na daljinu, trudeći se da se i osobno sretnu kad god su to okolnosti dozvoljavale. Nakon pomnog razmišljanja odlučili su se za zajednički život u raskošnom stanu na Dorćolu u Beogradu.

 

 

Lokalni mediji navode da ga se povezivalo s nekoliko žena iz svijeta pop kulture, manekenkama, mladim zvijezdama i nekoliko stranih ljepotica. Ubrzo nakon što je završio s Anastasijom, Đorđe je potvrdio da je započeo romantičnu vezu s Milom Radojević. Nekoliko mjeseci kasnije, par je s oduševljenjem otkrio da čekaju djevojčicu. Razmišljali su o imenu koje je istovremeno jedinstveno i lijepo, da bi se na kraju odlučili za Elinu. Podrijetlo imena Elina je različito, s tri različite etimologije dostupne na internetu. Jedno tumačenje tvrdi da potječe od grčke riječi “eleni”, što znači “Grk”. Drugi sugerira da je izvedena iz hebrejske riječi “el”, koja je povezana sa “životom danim od Boga”.

 

 

 

 

Još jedna teorija tvrdi da se radi o neovisnoj verziji imena Elena, koja potječe iz Skandinavije. Na srpskom to znači “baklja” ili “svjetlost”. Đorđe Kuljić u prošlosti je u medijima bio prikazivan kao bogataš koji je pet godina bio u ljubavnoj vezi s Anastasijom Ražnatović. U javnosti se spekuliralo da će njihova veza biti puna uzbuđenja i žara. No, unatoč njihovim pokušajima, Anastasia i njezin bivši ljubavnik na kraju su se razišli. Anastasia se nakon razlaza pristala udati za Nemanju Gudelja, profesionalnog nogometaša, dok je mlada novosadska poduzetnica otišla dalje i otkrila novu ljubav u prekrasnoj Mili.