Bivša zečica iz Playboy-a čije ime je Viktorija Silvstet, danas je impresivan primer lepote u svojoj 50. godini života. Iako se suočava sa konstantnim kritikama, posebno zbog svojih romantičnih odluka, ova blistava plavuša ne obraća previše pažnje na negativne komentare. Trenutno uživa na slikovitom St. Bartsu u Kaliforniji, potpuno iskorištavajući divno vreme kako bi se opustila i uživala u sunčevim zracima. Oni koji su imali sreće da prisustvuju njenom prisustvu, ostali su potpuno očarani njenim privlačnim izgledom.

Njena izvanredna pojava izaziva zavist među mnogim mlađim ženama. Ipak, postoje i oni koji ne mogu da shvate kako se žena njenih godina može zaljubiti u starijeg muškarca nižeg rasta. Javnost se često bavi raspravama oko njenog dugogodišnjeg odnosa sa milijarderom Morisom Dabahom. Priroda njihove veze ostaje misterija, a nagađanja idu u pravcu sugerisanja da je njena naklonost prema njemu isključivo zbog finansijske dobiti. Međutim, ova ideja naišla je na neslaganje, jer je Viktorija, kao bivša zečica iz Playboy-a, već finansijski obezbeđena, što ukazuje da njihova ljubav prevazilazi materijalno bogatstvo.

Šveđanka Viktorija Silvstet nikada nije krila svoju ljubav prema luksuznom načinu života, a poznato je da je bila u vezama s imućnim i moćnim pojedincima. Viktorija potiče iz sela Šeleftehamn u sjevernom dijelu Švedske i ima starijeg i mlađeg brata ili sestru. Mladost je posvetila jahanju i imala ambiciju postati veterinar. Nažalost, njena skijaška karijera završena je u dobi od 16 godina zbog ozljede ramena tokom natjecanja.

Nakon nekoliko godina, Viktorija je postala Miss Švedske 1993. godine, što ju je dovelo do učešća na izboru za Miss svijeta sledeće godine. Postigla je impresivan rezultat, osvojivši mesto među 10 najboljih natjecateljki. Nakon toga, njena manekenska karijera krenula je uzlaznom putanjom, s angažmanima za poznate modne kuće poput Chanel, Christian Dior, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Loris Azzaro i Valentino.

Hugh Hefner otkrio ju je i pozvao u Los Angeles kako bi pozirala za Playboy. Viktorija je postala devojka meseca u decembru 1996. godine, a sledeće godine izabrana je za devojku godine. Nastavila je krasiti stranice Playboya u narednim godinama.

Tokom 2000-ih, Viktorija se upustila u glumu i muziku, istražujući svoje talente na oba polja. Osim što je glumila u holivudskim filmovima, pojavila se i u evropskim filmovima i televizijskim emisijama, posebno u italijanskoj produkciji.