U suštini, izuzetan put Milice Todorović ju je odveo do velikih visina, omogućivši joj da uživa u luksuzu svoje ekstravagantne rezidencije na Novom Beogradu. Ipak, ostaje duboko povezana sa svojom porodicom i mestom koje naziva domom, pronalazeći utehu i zadovoljstvo u zidovima svoje porodične kuće u Kruševcu.

Igrom slučaja, u ovom periodu, produkcijski tim popularnog šoua “Paparaco lov” iskoristio je priliku da istraži očaravajući grad Kruševac, snimivši zadivljujuće snimke pevačinog pevačinog detinjstva. Unutar ovog živopisnog grada nalazi se čudno i divno dvospratno prebivalište, koje je ugostilo godine formiranja Milice Todorović. Ova šarmantna rezidencija, koju karakteriše prizemlje i pripadajuća garaža, nalazi se na periferiji grada. Ono što istinski izdvaja ovaj stan je njegova veličanstvena bašta, ukrašena bujnim lišćem, a sve je okruženo upečatljivom ogradom od crnog gvožđa, koja bez napora povećava njegovu ukupnu privlačnost i šarm.

Pjevačica je veoma posvećena uljepšavanju izgleda svog doma, ulažući značajan trud u nadgledanje rasporeda različitih elemenata. Trenutno je u toku renoviranje, što se vidi kroz postavljanje nove stolarije i nedovršeno stanje fasade u pojedinom dijelu kuće. U razgovoru sa komšijama Milice Todorović izneli su uverenje da je vreme da proslavljena pevačica preuredi roditeljsku kuću i sanira dotrajalu fasadu.

Na kraju, Milica Todorović je poslušala njihov savjet i pristupila potrebnim radovima na renoviranju. Dvorište je ispunjeno mnoštvom bujnog zelenog bilja i asortimanom živopisnog cveća, o čemu pažljivo neguje Miličina odana majka. Ovo pažljivo njegovanje ne samo da dodaje prepoznatljivu i osvježavajuću estetiku kući, već i povećava cjelokupno zadovoljstvo boravka u dvorištu. Milica je duboko povezana sa svojim roditeljima i koristi svaku priliku da ih poseti kad god se nađe u slobodnim trenucima.