Tamara, supruga Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, poznata je po izuzetnom ukusu za modu i besprekornom stilu, koji bez muke pokazuje na svakom javnom pojavljivanju. Kao cenjena prva dama, često krasi mnoštvo javnih događaja u Srbiji i inostranstvu, posebno kada preuzme ulogu istaknutog člana delegacija koje predstavljaju naciju na raznim kulturnim i naučnim skupovima.

Kako bi ovo izvanredno iskustvo podijelila sa svojim pratiocima, Tamara je otišla na široko popularnu platformu društvenih medija Instagram. Sa velikom velikodušnošću, objavila je niz fotografija koje oduzimaju dah, omogućavajući svojim pratiocima da vide njen spokojan dan proveden usred prirode, okružen cijenjenim pojedincima. Tamara Vučić je odvojila vreme da zabeleži i sačuva dragocene trenutke sa sinom Vukanom, kreirajući ličnu kolekciju uspomena.

Ne samo da je ove trenutke zadržala za sebe, već je na raznim društvenim platformama velikodušno dijelila uvide u prekrasan ambijent koji su zatekli i njihove elegantne ljetne odjevne kombinacije, što je njihovim pratiocima donijelo neizmjernu radost. U ogromnom svetu mode, Tamara Vučić se okitila zadivljujućom letnjom haljinom od delikatne bele pamučne čipke koja zrači očaravajućom i slobodoumnom atmosferom. Kako bi savršeno upotpunila svoj cjelokupni izgled, svoje dugačke pramenove je stručno uplela u jednu pletenicu, graciozno prikrivši lice ispod slamnate kape ukrašene elegantnom crnom trakom. Javnost je bila opčinjena neformalnim i hirovitim prikazom prve dame, što je dovelo do izliva komplimenata iz medija.

Ovi komplimenti ne samo da su prepoznali njen besprijekoran smisao za modu, već su se i divili njenoj gracioznosti i fizičkoj privlačnosti. Uprkos tome što je odstupila od svog uobičajenog stila, prva dama je namerno odlučila da svojim pratiocima otkrije svoju nežnu i romantičnu stranu, ostavljajući ih prijatno začuđenim. U odjeljku za komentare prikupila je značajan broj komplimenata od svojih vjernih pristalica.