Dolaskom sina Marija početkom ove godine, život Marije Šerifović, jedne od najomiljenijih pop pjevačica u regiji, doživio je potpunu transformaciju. Više je puta otvoreno govorila o ovoj značajnoj promjeni. Marija Šerifović 8. ožujka krenula je na veliku turneju koju je započela očaravajućim zagrebačkim koncertom. Arena je bila ispunjena do posljednjeg mjesta dok su vjerni obožavatelji strastveno pjevali više od sat vremena. Nadaleko je poznato da je Marija odnedavno prigrlila radosti majčinstva i ostavila sve željne saznanja više o svom mališanu.

Marija se oglasila na Instagramu kako bi opovrgla glasine i potvrdila da je baka Verica ta koja s ljubavlju štiti svoj izvor sreće. Također je priznala ogromne poteškoće s kojima se susreće kada je odvojena od svog sina, priznajući da bi njezini postupci tijekom nastupa mogli biti drugačiji da je znala dubinu tog osjećaja. Dok je njena predanost svom djetetu i dalje postojana, Marija shvaća važnost kretanja naprijed i prepoznaje da postoje trenuci kada se mora osloniti na druge da se brinu za svoje dragocjeno potomstvo.

Trenutačno je prisutna baka Verica, koja otvoreno pokazuje ljubav prema unuku i prihvaća svaku novu avanturu u koju zajedno krenu. Ta volja za istraživanjem novih iskustava navodi na pitanje treba li razmisliti o angažiranju dadilje ili ne. Nakon njezina dolaska na premijeru “Nedelje”, novinari su se raspitivali gdje je mladi Mario i tko je nakratko preuzeo brigu o njemu.

Marijina odluka da prešuti riječi pokazala je njezino oklijevanje da se izrazi, ali njezina pribranost, blistavi osmijeh i društvo njezinih prijatelja služili su kao dokaz njezine smirenosti i sigurnosti u sposobnu brigu pruženu njezinom dragom sinu. U međuvremenu je poznata pjevačica Marija Šerifović krenula na regionalnu turneju koju je započela nastupom koji ostavlja bez daha u zagrebačkoj Areni.

Počevši od stanja potpune zbunjenosti, Mary je izrazila svoju duboku zbunjenost glede njihove sadašnje situacije. Veliki je naglasak stavila na nepostojanje bilo kakvog racionalnog opravdanja. Dok je razmišljala o lancu događaja koji ih je doveo do sadašnje nevolje, Mary se prisjetila njihovog izbora da stanu na benzinskoj postaji kako bi dotjerali automobil. Razmišljala je o količini vremena koju su posvetili ovom pothvatu, pažljivo razmatrajući točan broj minuta koje su već protekle. Nadalje, Marija je istaknula financijske implikacije pranja automobila, otkrivši da su za sedamnaestominutno čišćenje izdvojili šest eura.

Nakon kratke instance nelagode, ekspedicija je nastavila s besprijekornom i vještom izvedbom. Po dolasku na odredište, pjevačica je odmah otkrila svoj nadolazeći put, nagovještavajući pojačanu opčinjenost prepuštanjem televizijskim serijama. Po dolasku u Zagreb, planiram napraviti kratku stanku prije nego što se upustim u izvanrednu Netflixovu seriju. Ne zanima me gledanje pukih bezbrižnih emisija; Žudim za nečim što će me osvojiti dok se potpuno ne potrošim. Iako ne mogu odrediti točno trajanje koje ću posvetiti ovom pothvatu, moram izraziti svoje čisto čuđenje. U međuvremenu je marljivo dokumentirala slatke obroke u kojima je uživala, odišući bezgraničnim užitkom u potpunom prihvaćanju sadašnjeg trenutka.

Upravo sada, u ovom trenutku, je vrhunac raja. Ne bih ga mijenjao ni za kakvu svjetovnu imovinu; Iskreno to mislim. Ustrajno se prepuštam njegovoj privlačnosti i željno iščekujem naš ponovni susret sutra kada započinjemo drugi dan naše zagrebačke eskapade. Sljedećeg dana, pjevačica je ponovno potvrdila svoju bojazan i izrazila svoju zabrinutost nakon što je shvatila ogromnu nelagodu uzrokovanu cipelama koje je planirala nositi za koncert.