Marijana Mićić, omiljena ličnost u Srbiji, nedavno se povukla iz javnosti i fokusirala se na svoj privatni život. Jučerašnji dan za Marijanu i njenog partnera Miloša Marjanovića bio je posebno značajan jer su sredinom listopada imali razloga za slavlje jer im je na svijet stigla druga kćerkica Sena. Marijana je radosnu vijest podijelila iz udobnosti obiteljskog doma, gdje su se njezinom 41. rođendanu pridružili suprug i kćeri. Bio je to značajan dan, ne samo zbog rođendanskog slavlja, već i zbog istovremenog obilježavanja Međunarodnog dana sreće i dolaska proljeća.

Voditeljica je na svom javno dostupnom Instagram profilu uputila srdačne želje svima u opisu uz fotografiju. Na snimku je zabilježen trenutak u kojem se Miloš, Ana i preslatka Sena okupljaju oko slavljeničke torte. Iako je voditeljica s Milošem Marjanovićem, vrsnim producentom, bila u vezi gotovo deset godina, njihov bračni status u javnosti nije otkriven.

Sretnim igrom sudbine životi para su se ukrstili, a zanosna voditeljica njihov prvi susret rado naziva činom sudbine. Tijekom intervjua često naglašava kako je na njezin ukupni rast značajno utjecalo druženje s Milošem. U više navrata u kojima je prethodno pokazivala egocentričnost, pravo, zavist i posesivnost, on je odigrao ključnu ulogu u smanjenju tih osobina.

Marijana Mićić, cijenjena srpska glumica i voditeljica, rođena 20. ožujka 1983. godine u Beogradu, trenutno živi u rodnom mjestu. Marijana je završila Osnovnu školu “Kralj Petar Prvi” i Jedanaestu beogradsku gimnaziju prije nego što je svoju strast prema glumi posvetila BK Akademiji umjetnosti u Beogradu, gdje joj je mentor bio Ivan Bekjarev. Marijanin televizijski debi dogodio se 2003. godine kada se pojavila u popularnoj dječjoj igrici “Banga banga re”. Iduće godine svoje voditeljske sposobnosti pokazala je u emisijama “Glavna proba” i “Fake”. Dodatno, Marijana je osigurala sporednu ulogu u filmu Siniše Pavića “Te quiero, Radiša”.

Među vrhunce Marijanine karijere ubraja se angažman u vrlo uspješnoj seriji “Jednostavan život” uz Anu Mihajlovski. Ova emisija, koja je stekla ogromnu popularnost, pokazala je njihovu sposobnost svladavanja izazova bez upotrebe novca ili telefona. Tijekom 2005. Marijana je vodila i niz zabavnih emisija poput “48 sati braka”, “Hoćeš – nećeš” i “Superjunaci s otoka snova”. Uz Mikija Perića 2006. godine vodila je “Leteći start”. No, upravo je uloga voditeljice Big Brothera istinski učvrstila njezino prisustvo u realityju jer je na toj poziciji bila impresivnih sedam godina.

  • Od 2007. godine preuzima lik medicinske sestre Slavice u nadaleko hvaljenoj srpskoj telenoveli “Ljubav i mržnja”. Sljedeće godine gostovala je u humorističnoj seriji “Tko je ovdje lud?”. U suradnji s Draganom Marinkovićem Macom vodila je popularni zabavni program “Najgore od sve djece” u sklopu cijenjenog natjecanja glazbenih talenata “Operacija trijumf”. Svoje prisustvo 2011. godine osjetila je u televizijskoj seriji “Žene s Dedinja”.

Tijekom 2012. godine preuzela je odgovornost vođenja ne samo jedne, već dvije zadivljujuće televizijske emisije, a to su “Dnevni magazin” i “Noćni TV program”. Dvije godine kasnije našla se u ulozi specijalizantice Sare u uzbudljivoj seriji “Hitni centar”. Odlukom o razlazu s producentskom kućom Emoušn odlučila se pridružiti TV Pink. Trenutno se našla na čelu uzbudljivog glazbenog natjecanja “Pinkove zvijezde”.

Uloga zlonamjerne polusestre u zadivljujućem mjuziklu “Pepeljuga” samo je jedan od njezinih uspjeha u 2016. Svoje iznimne sposobnosti pokazala je i u mnoštvu kazališnih predstava, poput “Ljubavi u doba kokaina”, ” Sumnjivo lice”, “Seksi masterclass”, “Menadžer”, “Najluđa noć” i brojne druge. Uz televizijske i scenske obveze, Marijana vikende posvećuje brušenju svog zanata kroz satove glume u prestižnoj školi mjuzikla “Bulevar 77”.

Mediji su pokazali veliki interes za Marijanine osobne afere, posebno se fokusirajući na njezine ljubavne veze. Dok je dulje vrijeme bila u vezanoj vezi s arhitektom Borisom Nikolićem, počela su se nagađati o njezinoj vezi s pjevačem Nikolom Sarićem Sajkom, nagovještavajući potencijalnu nevjeru. Unatoč zarukama, Marijana i Boris na kraju su prekinuli vezu. Nakon prekida imala je kratku romansu s Andrejom Kalezićem, čak su zajedno išli na odmor u Crnu Goru.

Marijana se 2010. godine uplovila u ljubavnu vezu s Ognjenom Milunovićem, unatoč njegovom bračnom statusu. Otkriće njihove afere izašlo je na vidjelo zbog postupaka njegove supruge, uzrokujući značajnu štetu njihovom odnosu. Shrvani naporima odlučili su se razići krajem 2012. Marijana je od 2013. u čvrstom partnerstvu s producentom Milošem Marjanovićem. Otvoreno izražava svoju čežnju da prigrli ulogu supruge i majke, marljivo održavajući svoju vitku građu stalnim vježbanjem i tjelesnom aktivnošću.