Marija Šerifović, popularna pjevačica, jučer je proslavila krštenje sina Marija. Marija Šerifović juče je u beogradskom Hramu Svetog velikomučenika Dimitrija krstila sina, malog Marija, na dan svoje slave, Svetog Vasilija Ostroškog.

  • Krštenje malog Marija održano je u nazočnosti njegove najbliže rodbine, nakon čega je uslijedio obiteljski ručak upriličen za sjećanje na tu prigodu. Podsjećamo da je Marija Šerifović krajem prošle godine uz pomoć surogat majke dobila sina Maria. Prema prvim izjavama Marije Šerifović za „Blic“, trenutak kada je srela sina bio je neviđen doživljaj kakav je do sada imala.

Dugo sam iščekivao taj točan trenutak, stalno ga vizualizirajući u dubinama svog uma… Obavijestili su me i moja majka i dragi prijatelji, ali sam osjećaj je izvan granica jezičnog izražavanja, zaista nesvakidašnji. .. Čini mi se da su te kratke minute prvog kontakta ili prebrzo prošle ili su se zadržale u vječnosti… Navalilo je obilje emocija koje su nadjačale svaki drugi sentiment, kako prenosi renomirani glazbenik. Marija Šerifović otvoreno priznaje dubok utjecaj koji je njezin sin imao na njezin život, dok iskreno govori o tome koliko se njezin život promijenio od dolaska njezina prvorođenca, Maria.

  • Marija je pohvalno govorila o Mariu, opisujući ga kao izvanrednog i dragog dječaka. Izrazila je zadovoljstvo njihovom trenutnom situacijom, istaknuvši Mariove simpatične kvalitete. Prema Marijinim riječima, Mario posjeduje simpatičnu osobnost i ima tendenciju da se smije većinu vremena kada je budan. Na pitanje o utjecaju majčinstva na njezin život, Marija je iznijela svoje mišljenje. U skladu s njegovim željama za mojom transformacijom, udovoljit ću. Sada je svima očigledan duboki značaj albuma i skladbe pod nazivom „Dolazi ljubav.

Marija Šerifović je u razgovoru za “Blic” otkrila skrivenu istinu koju je skrivala godinama – svoje uporno nastojanje da živi u drugoj državi i osnuje obitelj. Potaknuta silnom željom da postanem roditelj, krenula sam na vrlo zamršen i naporan put. Unatoč brojnim pokušajima da zatrudnim prirodnim putem, izazovi s kojima sam se suočavala spriječili su me da postignem uspjeh. Kao rezultat toga, na kraju sam se okrenula surogat majčinstvu kao jedinoj održivoj opciji.

  • Marija objašnjava da radije ne ulazi u specifičnosti svog zdravstvenog stanja. Iako oklijevam javno otkriti specifične medicinske čimbenike, surogat majčinstvo je na kraju postalo moja jedina opcija. Pogledajte ovaj dirljivi video Marije Šerifović kako uživa u kvalitetnom vremenu sa svojim sinom. Marija Šerifović, poznata srbijanska pop pjevačica i glazbena producentica, proslavila se nakon pobjede na Eurosongu 2007. Rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, trenutno provodi svoje vrijeme između Beograda i Los Angelesa.

Marija potječe iz obitelji s jakom glazbenom pozadinom, jer su njezini djed i baka bili poznati po pjevanju tradicionalnih narodnih pjesama. Njeni roditelji, Verica i Rajko, čak su zajedno nastupali u grupi Žaoka. Rođena 1984. u Kragujevcu, Marija Šerifović potječe iz glazbene loze.

  • Njena majka Verica Šerifović poznata je pjevačica, dok je otac Rajko Šerifović talentirani glazbenik. Prije Marijina dolaska Verica i Rajko su zajedno nastupali u sastavu Žaoka. Iako su se vjenčali 1982. godine u Inđiji, njihova veza raskinula je prije Marijinog rođenja. Rajko se ponovno oženio i dobio sina Danijela, koji se također bavio pjevanjem.