Tijekom razgovora Kristina Kija Kockar osvrnula se na razne teme, uključujući sinoćnji izbor pjesme za Eurosong 2024., svoj studij prava, ali i svoje osobne emocije i buduće težnje. Navijao sam za Švicarsku jer sam stvarno uživao u pjesmi i ukupnom ozračju. Navijao sam i za Ramondu, iako sam razočaran što su završili na 17. mjestu.

  • Čini se da je politika odigrala ulogu u rezultatima. Od samog početka privukla me Teya Dora. Njezina pjesma svima odjekuje i nosi lijepu poruku. Da je sudjelovala prošle godine, dobila bi puno više pažnje. Nažalost, ove su godine u središte pozornosti stavljeni drugi čimbenici. Kija je podijelila svoje mišljenje o nedavnim studijama prava koje je započela. Meni je ovaj drugi semestar brzo prošao.

Jedva čekam vidjeti kako će mi proći ispiti u lipnju, a nakon toga jedva čekam zasluženi odmor. Preuzimam ulogu starije sestre za svoje vršnjake, jer oni često traže moje vodstvo u pitanjima ljubavi i učenja. To mi je intrigantno i ne čini mi se opterećujućim kao moje prvo fakultetsko iskustvo. Zahvalan sam što mi vjeruju i dolaze kod mene po podršku. Kockareva je izrazila spremnost da pomogne i pričala o svom emotivnom putu, iskoristivši priliku da se šaljivo našali sa bivšim suprugom, pjevačem Slobom Radanovićem.

  • Planiram prisustvovati krštenju zajedno s bliskom prijateljicom koja je izrazila snažnu želju da se uda za mene. Zanimljivo, dogovorio je da sjedim pokraj osobe koju je jedva čekao upoznati već neko vrijeme. Raspored mi je u posljednje vrijeme prilično naporan, ali sam uspio održati prisebnost usred kaosa. Poput otpornog cvijeta ramonde ili nepokolebljive stijene, uspio sam se vratiti. Kad bih u ovom trenutku imao vjenčanje, bilo bi to skromno i intimno.

Kristina Kija Kockar, srpska stjuardesa, proslavila se kao bivša supruga pjevača Slobodana Radanovića i pobjednička natjecateljica prve sezone reality showa “Zadruga”. U srpnju 2018. u suradnji s grupom Ministarke objavila je pjesmu “Ne vraćam se na staro”, au rujnu iste godine uslijedio je solo singl “Potpis”. Rođena 26. svibnja 1989. u Zrenjaninu, trenutno živi u Beogradu. Kija je postala poznata kada je ušla u renomiranu “Bijelu kuću” rijalitija “Zadruga” kao supruga Slobodana Radanovića, da bi je javno izdala njegova afera sa blogerkom Lunom Đogani, kojoj su svjedočili milioni.

  • Nakon nekoliko mjeseci žestoke konkurencije, Kija je postala pobjednica sezone sa više od 50% glasova. Uz razna priznanja, dobila je i nagradu od 50.000 eura. Prije angažmana u “Zadrugi” i glazbenoj industriji, Kristina je svoj talent pokazala pojavljivanjem u spotovima kao što su “Zaboravi” grupe OT i Karoline Gočeve te “Kao san” nadaleko poznatog repera Ognjena Kostića. kao Struka.

Nakon uspješnog nastupa u “Zadrugi”, učvrstila je status jedne od najuglednijih medijskih ličnosti u Srbiji i okruženju. Rođena 1989. u Zrenjaninu, Kristina Kocka potječe iz obitelji Nadice Zeljković i Miloša Kockara. Dok ju je majka odgajala u Zrenjaninu, otac je boravio i radio u inostranstvu. Završivši osnovno i srednje obrazovanje u rodnom gradu, kasnije je stekla Višu hotelijersku školu u Beogradu.

  • Sa željom da postane stjuardesa, svoj san ostvarila je radeći za renomirane aviokompanije poput “Etihad Airways” sa sjedištem u Abu Dhabiju, kao i domaće kompanije poput “Air Pink” i “Air Serbia”. No, nakon što je dobila poziv za sudjelovanje u reality showu “Zadruga”, donijela je odluku da napusti posao. Godine 2009. pojavila se u spotu OT Banda i Karoline Gočeve za pjesmu “Zaboravi”. Video, koji je sadržavao eksplicitne scene golih djevojaka, doživio je djelomičnu cenzuru zbog svog sadržaja.